COLOSSEUM KINO (SIDE2): Gradestokken viste plussgrader, men isende vind gjorde det til en kjølig fornøyelse for festpyntede kjendiser som torsdag kveld ankom Colosseum kino i Oslo for gallapremieren på «Skyfall» - den 23. filmen om James Bond, og den tredje med Daniel Craig i hovedrollen som agent 007.

- Gud, nå var det kaldt, utbrøt den tidligere glamourmodellen og «Skal vi danse»-deltakeren Aylar Lie, som ankom i lårkort svart kjole, sammen med Ingeborg Heldal, Ronnie Ottem og hans ektemann Eirik Vogsted Fjøre.

På vei inn den røde løperen avslørte Aylar at hun bare hadde sett to James Bond-filmer tidligere, men at hun hadde store forventninger til «Skyfall».

Mest lest i Nettavisen nå:

- Ligner på pappa'n til sønnen min
- Jeg liker best han her, Daniel Craig. Han tilhører liksom min generasjon, svarer «Skal vi danse»-yndlingen Cathrine Larsåsen, på vei opp den røde løperen. Hun sier at hun gleder seg veldig til filmen, som hun bare har hørt gode ting om.

- Jeg er kjempespent på å se den.

Larsåsens konkurrent i TV-serien, Linni Meister, har følgende å si om Daniel Craig:

- Han ligner på pappaen til sønnen min, men min favoritt er Sean Connery. Han har jeg liksom fått inn med morsmelken, og originalen er alltid best, er det ikke det man sier?

SJEKK BILDENE AV KJENTE ANSIKTER PÅ RØD LØPER NEDERST I SAKEN

- Daniel Craig er sexy!
Pia Haraldsen var en av de andre med billett til den eksklusive gallapremieren, og hun har to Bond-favoritter:

- Sean Connery fordi han er den klassiske, og så Daniel Craig som har gitt James Bond en moderne vri, og fordi han er sexy.

Pia Haraldsen ankom gallepremieren med Espen Hilton, tv-aktuell med «Homsepatruljen», og han har en annen favoritt:

- Pierce Brosnan. Han er deilig og har sex appeal!

- Hektet på James Bond siden jeg var ti år
Catherine Larsåsen var ikke den eneste «Skal vi danse»-deltakeren på den røde løperen. Hun kunne glidd rett inn i rollen som Bond-pike. Ben Adams ankom sammen med A1-kompis Christian Ingebrigtsen, og gledet seg veldig:

- Jeg elsket den forrige filmen. Daniel Craig gjør en fantastisk James Bond, og jeg har bare hørt gode ting om denne filmen, sier Adams, som avslører at Sean Connery er hans andre favoritt i rollen som 007.

- Jeg har vært hektet på James Bond siden jeg så «Moonraker» ti år gammel, forteller Christian Ingebrigtsen, og avslører at han det året fikk agentsett med falsk pass og annet utstyr til jul. Ingebrigtsen holder en knapp på Roger Moore som James Bond, på grunn av humoren og selvsikkerheten.

- Craig har gjort James Bond hardere
Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke foretrekker også Roger Moore:

- Han var alltid veldig elegant, og veldig flink med damene, ler Staalnacke, som mener Daniel Craig har gjort James Bond mye hardere, og at filmene hans er mer actionfylte enn tidligere.

Oslo-ordfører Fabian Stang var også på plass da 007 inntok Colosseum torsdag kveld.

- Jeg kan jo ikke gå på jakt hver dag, sa ordføreren muntert, og la til at det var kjæresten som hadde bestemt at de skulle på Bond-premiere.

5325