Gå til sidens hovedinnhold

Game of Thrones-forfatter rekker ikke deadline

George RR Martin føler han har sviktet fansen.

(SIDE2): I april er det klart for sesong 6 av den populære HBO-serien «Game of Thrones».

Blir vist på TV først

Forfatteren George RR Martin, skulle etter planen slippe sin sjette bok om serien før historien blir vist på TV, men nå er det kjent at Martin ikke rekker sine opprinnelige deadline-datoer.

Ifølge The Guardian har forfatteren jobbet tett med produsentene av TV-serien, men når sesong 6 begynner å rulle på TV-skjermen så vil ikke bok nummer seks «the Winds of Winter», være klar til publisering.

- Finnes ingen unnskyldninger

1.januar var en av deadline-datoene til forfatteren, men nå innrømmer George RR Martin at resultatet ikke blir ferdig i tide.

- Ja, mye er skrevet. Hundrevis av sider og flere kapitler. Men likevel er det mye skriving som gjenstår, både nye kapitler og omskriving, sier George RR Martin.

- Jeg rakk ikke Halloween-deadline, og nå har jeg ødelagt deadline-datoen jeg hadde for slutten av året. Og det betyr at The Winds of Winter ikke vil bli publisert før den sjette sesongen av Game of Thrones har premiere i april, fortsetter forfatteren.

- Det finnes ingen unnskyldninger. Det er ingen å skylde på. Ikke mine redaktører eller forlag, ikke HBO. Dette er min skyld. Jeg forsøkte, og jeg forsøker fortsatt.

Kommentarer til denne saken