Gå til sidens hovedinnhold

Går i strupen på Dorthe

Frilansjournalist beskylder «God Kveld, Norge» for å fare med løgn.

I lørdagens program gjorde programmet det klart at frilansjournalist og tidligere Big Brother-deltaker Morten Hegseth fører pennen i Natt og Dags spalte Yokohomo. Det er usant mener Hegseth.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Det er løgn og jeg dypt sjokkert over oppslaget, sier Hegseth til Na24 Propaganda.

Dokument
Hegseth forklarer at bakgrunnen for at de slo opp at han står bak spalten, som i siste utgave harselerte med Guri Schancke, er et worddokument hvor hans navn stod som forfatter.

- Jeg kodet tekstene til Natt og Dag for å tilpasse teksten til designprogrammet som brukes til avisen. Dermed kom navnet mitt opp, sier Hegseth.

- De hadde skjulte kilder som sa det var meg, men de hadde skjulte kilder på at det også kunne være andre kjente folk, sier Hegseth som skriver på en klage til PFU etter innslaget lørdag.

- Hegseth sa til oss at han bidro med spalten, og vår journalist sier han har gode kilder på at det er Morten Hegseth som har skrevet spalten, sier reportasjeleder i God Kveld Norge, Tina Falster, til NA24 Propaganda.

Ikke bekymret
At Hegseth forbereder en PFU-klage plager ikke reportasjelederen nevneverdig.

- Det er man jo alltid forberedt på. Vi er ikke så veldig bekymret for det, og journalisten mener vi har sikre kilder på dette. Vi bare referer til hva som skjer når vi skriver saken, slår Falster fast.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?