Prisstatistikk fra Garanti Eiendomsmegling viser at prisene på omsatte borettslagsleiligheter gikk opp med 1,7 prosent i mars.

SELGE HUSET? Finn megler

Prisene på borettslagsleiligheter er 1,7 prosent høyere i mars 2011 sammenlignet med februar 2011.

Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for leilighetene var 23.463 kroner i mars, mot det var 23.066 kroner i februar.

Flere budgivere
Sammenlignet med forrige måned steg antall bud denne måneden. I mars er det i snitt 5,4 bud per borettslagsbolig, en oppgang på 0,8 bud fra februar.

Sammenlignet med samme tidsrom i fjor er det en oppgang på 1,4 bud. Antall budgivere per bolig er 2,1 i mars. Dette er en oppgang på 0,2 budgivere siden forrige måned, og en oppgang på 0,3 budgivere sammenlignet med samme tidsrom i fjor.

- Høyere temperatur
- Oppgangen i antall bud og budgivere viser at temperaturen og interessen i markedet er bra. Omsetningshastigheten har også steget betydelig helt siden nyttår. Boligene selges nå en uke raskere enn i forrige måned, sier administrerende direktør Stein Drogseth i Garanti Eiendomsmegling.

GARANTI Eiendomsmegling er boligbyggelagenes eiendomsmeglerkjede og består i dag av 35 boligbyggelag som forvalter over 100.000 boliger, hovedsakelig i borettslag tilknyttet boligbyggelagene. Rundt 60 prosent av de forvaltede boligene er blokkleiligheter, mens de øvrige er ulike former for småhusløsninger.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:
Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere)