Følg oss på FACEBOOK

1. Serego Alighieri, Italia

Midt blant noen av Valpolicellas beste vingårder ligger godset Serego Alighieri vakkert plassert i en skråning ned mot middelalderbyen Verona. Både byen og omegn er veldig trivelig. Det er også kort vei til Gardasjøen herfra.
Godset har åtte små rom til utleie, som er moderne utstyrt, men omgivelsene er gammelmodig herskapelig. Serego Alighieri egner seg spesielt godt for større (familie)grupper.

FENGSLENDE HOTELL

2. Home Farm Hotel, England

Et koselig og romantisk lite hotell i hjertet av Devon. Hovedhuset på Home Farm Hotel har fremdeles stråtak, og ble opprinnelig bygget på 1500-tallet. Det ligger idyllisk til i et klassisk, engelsk bondelandskap, og har i tillegg til utmerkede rom også et kjøkken mange kommer langveis fra for å besøke.

BO I EN BOK

3. Twin Farms, USA

Twin Farms, et tidligere gods, ligger vakkert plassert på landsbygda i delstaten Vermont ved USAs østkyst. Det originale våningshuset fra 1795 er gjort om til et luksuriøst overnattingssted med restaurant og seks elegante gjestesuiter. I tillegg kan du leie en av de ti frittstående hyttene som ligger rundt den 121 hektar store og vakre eiendommen med små tjern og store enger med villblomster.

4. Svostrup kro, Danmark

Et klassisk dansk sted som minner om gårder vi kjenner fra for eksempel Pelle Erobreren. Svostrup er nevnt i danske kilder helt tilbake til år 1280, som et sentralt beliggende sted der Tingvejen mellom kongebyen Skanderborg og tingstedet i Viborg krysser Gudenåden. I alt har Svostrup kro 48 sengeplasser, samt en restaurant med klassisk dansk kost på menyen.

Nyt DET GODE LIV på Harahorn

5. Handeland Gard, Norge

På starten av 1600-tallet ble Handeland Gard ved Valen på Vestlandet «lagt ut» som kvarter for offiserer. I dag har Handeland Gard bare fire doble rom med bad å tilby, men til neste år blir det 11 rom til. Restauranten frister med mat lagd fra bunnen og med råvarer fra nærområdet.

ABONNER PÅ REISER & FERIE