(SIDE2): Gary Glitter kollapset i fengselet i Vietnam hvor han soner en tre år lang dom for å ha utnyttet mindreårige jenter.

The News of the World melder at den tidligere rockeren, som egentlig heter Paul Francis Gadd, ble fraktet til sykehus etter hendelsen som fant sted sist søndag.

- Mr. Gadd led av hjerteinfarkt. Han er veldig skrøpelig og blodtrykket er fremdeles høyt. Når han er frisk nok skal han tilbake i fengsel, men foreløpig er han en veldig syk mann, sier en sykepleier som har tatt hånd om 62-åringen, ifølge Contactmusic.

Kan slippe tidligere
Glitters helsetilstand kan føre til at han blir returnert til Storbritannia. Myndighetene i Vietnam og Storbritannia diskuterer trolig en tidligere løslatelse fra fengselet.

Glitter ble arrestert i Vietnam 19. november 2005, og opprinnelig siktet for å ha tvunget to jenter til samleie, men ble etter hvert tiltalt for kyssing, beføling og andre «fysiske handlinger» med to vietnamesiske jenter på 10 og 11 år. Han ble 2. mars 2006 funnet skyldig i misbruk av jentene, og dømt til tre års fengsel, samt deportasjon.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!