Gå til sidens hovedinnhold

- Mange unge, single jenter

Gaute Grøtta Grav håper på kjærlighet i årets «Farmen».

(SIDE2): Torsdag starter innspillingen av den åttende «Farmen»-sesongen på en gård nord for Bang i Valdres.

- I år går vi høyt ut. Vi har en fantastisk gård som er gjort klar til innspilling og en bra gjeng med deltakere som vi gleder oss til å sette i spill, sier programleder Gaute Grøtta Grav (33), til Side2.

Se alle deltagerne i bildekarusellen nederst i saken!

- Guttene er flinke
Deltakerne som flytter inn på gården torsdag har programlederen og resten av de castingansvarlige brukt lang tid på å finne, og det er tydelig at Grøtta Grav er godt fornøyd med den gjengen de har plukket ut.

- I år er det veldig mange singel deltakere og det er et veldig bredt alderspenn. Den yngste er en jente på 19 år og den eldste er en mann på 47 år.

Han avslører også litt om hver enkelt deltaker.

- Guttene er flinke, og en gruppe som kan noe i det virkelige liv. Jentene er også flinke, men det er veldig mange unge, single jenter. Det blir artig å se om de forholder seg passive, oppfører seg som prinsesser eller drar opp ermene og tar i et tak.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Det vil bli gnisninger
Som før skal deltakerne drifte en gård med minimalt med hjelpemidler. Hver uke får de et ukesoppdrag, og en ny storbonde velges i begynnelsen av hver uke og denne personen har også hovedansvaret for at arbeidet blir gjort på en tilfredstillende måte.

- Det som er nytt i år er at storbonden og hans to hjelpere bor i overetasjen, i overdådig luksus med bad og badekar, i det samme huset som de andre.

Er det mange intrigemakere?

- «Farmen» er ikke et intrigeprogram, og vi prøver ikke å lage intriger. Men det er klart at når 14 personer skal bo så tett sammen, som en storfamilie, så vil det blir gnisninger. Mange er bestemt på å gå i en retning og da vil tiden vise om det vil føre til diskusjoner eller kjærlighet. Jeg holder en knapp på begge.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Det blir noen tvister
I flere sesonger har det vært en eller annen vri som har satt deltakerne litt ute av spill, noe Grøtta Grav lover de også vil by på i år.

- Ja, det blir noen tvister, men det kan jeg ikke si noe om nå. Det blir mye av det gode og gamle som man kjenner med «Farmen», det er viktig for oss at folk umiddelbart kjenner igjen konseptet.

- Men vi har plukket ut de beste fra alle sesongene som allerede har gått, og så har vi lagt til noe ekstra.

HER ER ALLE DELTAGERNE:

5234

Kommentarer til denne saken