Gå til sidens hovedinnhold

Jobben er ikke i fare

Forholdet til «Farmen»-vinner Silje Hvarnes får ingen profesjonelle følger for Gaute Grøtta Grav.

(SIDE2:) Tidligere denne uken meldte Se og Hør at Gaute Grøtta Grav kunne miste jobben på grunn av sin kjærlighetsaffære med «Farmen»-vinner Silje Hvarnes. Nå sier programdirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen til «God Kveld Norge» at dette ikke er tilfelle.

En god programleder
- Nei det er ikke riktig. Det er ikke forankret i virkeligheten i det hele tatt. Gaute er en god TV 2-programleder og det ønsker vi at han skal være i fremtiden også, sa Andresen i innslaget.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Andresen er ansvarlig for hvem som blir programleder i TV 2 og hvem som ikke blir det, of burde dermed ha god peiling.

Fått kritikk
Gaute Grøtta Grav har blitt møtt med tidvis sterk kritikk etter at det ble kjent at han var sammen med «Farmen»-vinneren Silje Hvarnes. Både «Farmen»-deltakerne Ingunn Mjelde og Torkel Torve har uttrykt misnøye med situasjonen.

- Jeg synes det ødelegger seriøsiteten når programlederen blir kjæreste med en av deltakerne, sa Ingunn til Her og Nå samtidig med at hun bekreftet at hun boikottet «Farmen»-festen forrige uke.

Ingen følger
Saken blir ikke bedre av at dette er andre gang Grøtta Grav har blitt sammen med en «Farmen»-deltaker. For tre år siden bla han sammen med Barbro Fagerbakk fra Narvik.

Nils Ketil Andresen bekrefter at Gautes forhold til Silje ikke ble sett på som ideelt.

- De ble sammen lenge etter at innspillingen var ferdig, men likevel ønsker vi ikke at folk skal tenke at det er noen forbindelse. Derfor har vi sagt til Gaute at vi ikke synes det er en ideell situasjon, men utover det får det ingen følger for ham.

Se hele «God Kveld Norge» på Sumo.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!