Se alle spillbildene i bunn av artikkelen.

(Spill): Under Games Developer Conferance i San Fransisco har Ubisoft og utviklerstudioet Eugene Systems annonsert at de lanserer et splitter nytt strategispill til PC, PS3 og Xbox 360 innen sommeren 2010.

«R.U.S.E.» er ifølge Ubisoft et strategispill ulikt noe annet ved at det skal være mulig å bløffe motstanderne for å vinne kampen.

VIDEO: Se den første traileren fra «R.U.S.E.».

- Ubisoft er kjente for å være nyskapende og «R.U.S.E.» følger opp den tradisjonen med enorme og detaljerte brett aldri tidligere sett i et RTS, hevder markedsdirektør John Parkes i Ubisoft.

Spillerne kan utforske brettene med spillmotoren IRISZOOM som også skal tilby en unik og sømløs kontroll over kartene. Du verden. Intel er også med på laget, og PC-versjonen av spillet blir utviklet spesielt for den superkraftige prosessoren Intel Core i7.

Det unike i spillet likevel ikke knyttet til grafikk eller fysikkmotor, men spillerens evne til å lure motstanderen. Nøyaktig hvordan utviklerne skal få til dette, gjenstår å se. Skjermbilder fra spillet viser at du kan bruke triks som radiostillhet og evnen til å se fiendens bevegelser før det skjer. Regner med at sistnevnte ikke gjelder onlinemodusen ...

Se de første bildene fra «R.U.S.E.»:

1784

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.