(SIDE2): «Akutten», eller «E.R. - Emergency Room» som serien heter i USA, var nær døden da manusforfattere i Hollywood streiket tidligere i år.

Nå skal teamet bak lage en 15. og siste sesong fra det seiglivet sykehusdramaet. Ifølge Entertainment Weekly jobber produsentene John Wells og David Zabel med å få alle de gamle publikumsfavorittene til å dukke opp igjen på sykehuset en siste gang.

Mer Dr. Ross
Dr. Douglas Ross ble i perioden fra 1994 til 1999 spilt av skuespiller, regissør og produsent George Clooney. Dette ble superstjernens gjennombrudd som skuespiller.

- Vi vil besøke karakterene som har vært med i serien gjennom årene og fortelle hva de gjør nå. Det er ikke sikkert at det går an å få alle tilbake, men vi skal forsøke, sier Zabel.

Opp fra de døde
Og noen er faktisk vanskeligere å få tak i enn Dr. Ross.

- Det vanskeligste blir å få tilbake Tony Edwards ettersom hans karakter er død. Det blir vanskelig, men det finnes en måte å gjøre det på, sier produsenten.

To skuespillere og to karakterer er allerede klar for en ny sesong med «Akutten», nemlig Noah Wyle som Dr. Carter og Goran Visnjic som Dr. Kovac.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også: