(SIDE2): Det er den britiske avisen The Sun som skriver at filmstjernen George Clooney (51) og hans kjæreste, Stacy Keibler (32), skal ha gått hvert til sitt.

Paret har vært sammen litt over et år, og mange trodde at det endelig skulle ende i ekteskap for storsjarmøren.

Ifølge avisen skal Clooney blant annet ha flydd inn sine egne og Stacys foreldre til Italia i sommer så de alle kunne møtes.

Men nå forteller venner av Stacy at forholdet skal være er over.

- Hun (Stacy journ. anm) sa at George vil være selvstendig igjen, og at han har ingen intensjoner om å gifte seg. Stacy håpet at de ville være sammen lenge. Det var virkelig et gjennombrudd da hun fikk treffe foreldrene hans, men de siste ukene har George trukket seg unna henne, skal en venn ha avslørt til avisen.

Enda har ingen representanter for paret bekreftet rykte, men The Sun skriver at en bekreftelse er ventet innen kort tid.

Konkurrenten Mail Online har imdilertid fått tak i en representan. Han benekter at forholdet skal være over.

- En artikkel publisert av London-tabloiden The Sun om George Clooney og Stacy Keibler er ikke sann. Totalt fabrikkert, designet for å selge aviser, sier Stan Rosenfield til Mail Online.

Storsjarmør

51 år gamle George Clooney har mange ganger blitt kåret til verdens mest sexy mann, er notorisk kjent for sine mange kvinneerobringer.

Før han møtte den tidligere kvinnelige wrestleren Stacy i 2011, datet han den italienske TV-personligheten Elisabetta Canalis.

Også den gangen skal det ha vært snakk om gifteplaner rett før bruddet var et faktum.

George var gift i fire år med skuespilleren Talia Balsam, men paret skilte seg i 1993.