HTML EMBED

(SIDE2): George Clooney, du vet han filmskuespilleren, giftet seg med den kjente menneskerettighetsadvokaten Amal Alamuddin i Venezia i helgen.

Men brudgommen holdt på å bli ganske så forsinket.

Blokkerte veien

Og det hele skyldtes at cruiseskipet Norwegian Jade rett og slett blokkerte Clooney og hans følge på deres vei i de fine taxibåtene i vannbyen.

Skipet var tidligere norskeid, men er nå en del av amerikanske Norwegian Cruise Line i Miami.

- Gjett hvem som snek inn i #GeorgeClooneywedding. Ingen andre enn #NorwegianJade. Gratulerer til det lykkelige paret, skriver Cruise Norwegian på Twitter.

Bildet og den vittige hilsenen er blitt rettvitret flere ganger av tvitrere som finner selskapets vri ganske festlig.

Det store cruiseskipet kom ikke gjennom Canal Grande, det er nå forbudt etter at cruisetrafikken gravde ut sanden under bygningene.

Men det digre cruiseskipet var likevel hovedaktør en stakket stund.

- Like høyt som byen

- Et gigantisk cruiseskip, like høyt som byen, blokkerte veien. Georges taxi måtte bråstoppe, eller hva båter gjør når de må stanse kjapt, og det ble en fantastisk mulighet for paparazziene, skriver den italienske siden Mozarellamama.com.

HTML EMBED

Nettsiden skriver at cruiseskipets passering gjorde at alle som fulgte med i kanalen fikk et godt bilde av Clooney. Også cruisegjestene som hang over rellinga.

Brudgommen selv tok det hele med ro, og smilte og vinket til alle.

Ifølge Mozarellamama skjøt Clooney-båten fart igjen etter at skipet var passert, bare for å bli stoppet igjen av en vannbuss i rute.

Men som kjent ble George Clooney gift, så alt gikk bra.