(SIDE2): Etter at flere vakre kvinner har forsøkt å få han helt frem til alteret, skal endelig skuespiller George Clooney (53) gi sitt ja.

Lørdag gifter han seg med Amal Alamuddin (36) i Venezia, og selvsagt er paret og gjestene allerede på plass i den italienske byen. På gjestelista står blant annet tidligere supermodell Cindy Crawford og hennes ektemann Rande Gerber, skuespillerkollega Matt Damon og hans kone Luciana Barroso, samt Vogue-redaktør Anna Wintour.

LES mer:Clooney på skattejakt

Fredag tok det kommende ekteparet med seg sine bryllupsgjester på middag på Hotel Cipriani, der det også er ventet at deler av selve vielsen og feiringen vil finne sted.

LES også:George Clooney trekker seg fra FNs fredsarbeid
Clooney vitner i Berlusconis sexsak

De siste bryllupsforberedelsene har allerede pågått i flere uker, der både venner og familie har bidratt for at alt skal gå knirkefritt på den store dagen. Clooneys gode venn Rande skla blant annet ha sørget for at paller med tequila kom frem i tide.

Hvem som har designet kjolen til Amal er selvsagt ennå ikke kjent, men det knytter seg store forventninger til hvordan den ser ut.