(SIDE2:) George Clooney har det drøye siste året fått oppmerksomhet for én ting, nemlig sitt nylig avsluttede forhold til den italienske skjønnheten Elisabeth Canalis. I det siste har det skapt oppmerksomhet at han har funnet seg en ny date bare en måned etter bruddet med Canalis.

I kulissene
På filmfronten har det imidlertid vært stille rundt Clooney etter filmen «The American» fra tidlig 2010.

Men stjernen har ikke ligget på latsiden. Han har bare gjort alvor av sitt løfte om å holde seg mer bak kamera. I tillegg har han og faren Nick Clooney brukt mye tid på sitt engasjement for Sør-Sudan og Clooney var i landet da det nylig erklærte seg uavhengig.

Clooney har vært utøvende produsent på TV-serien «Memphis Beat» og han har jobbet tett med regissørene Alexander Payne, Alfonso Cuarón og Steven Soderbergh.

Nyregissert film
Ikke minst har han regissert sin nye film «The Ides of March», som han også har skrevet manuset til sammen med Grant Heslov. Den handler om en ung mann (Ryan Gosling) som får et hardt møte med en skitten, politisk virksomhet når han kaster seg inn i valgkampen for en senator.

Selv om Clooney i stadig større grad satser på jobben som produsent og regissør, vil du også få se ham som skuespiller. Årsaken er rett og slett at Clooney trekker penger til prosjekter.

Så for eksempel får vi se ham som senatoren i «The Ides of March», filmen som han også har produsert, skrevet og regissert.

Han står også som produsent for Ben Afflecks nye regissørfilm «Argo».

Store regissørnavn
George Clooney plukker også regissører fra øverste hylle. Han ar hovedrollen i Alexander «Sideways» Paynes « The Descendants» og spiller mot Sandra Bullock i sci fi-thrilleren til Cuarón, «Gravity». Er vi heldige, får vi i alle fall se en av dem til jul her, om premieredatoene ikke skyves til neste år.

Til da får vi nok høre mer om hans nye date Stacy Keibler, en tidligere wrestler.

- Jeg er i himmelen. Jeg kunne ikke hatt det bedre enn nå, twitret nylig Keibler.