(SIDE2): Det var vel bare et tidsspørsmål før det ville skje, men ifølge det amerikanske kjendisnettstedet TMZ, har hollywoodkjekkasen George Clooney og kjæresten Stacy Keibler gjort det slutt.

Paret har vært sammen i litt over to år, men har ikke blitt sett offentlig siden mars.

Dette satte selvfølgelig igang rykter i filmbyen om et brudd de to i mellom, og ifølge kilder av TMZ skal forholdet altså være over.

Stacy slo opp

Grunnen til bruddet skal være den 52 år gamle filmstjernens motvillighet til å bremse ned karrieren og få barn med sin 33 år gamle kjæreste.

Britiske Daily Mail skriver at det var Keibler som til slutt så seg lei på Clooneys familiefrykt, og til amerikanske People sier venner av paret at forholdet har vært over i flere uker.

- Stacy var den som avsluttet forholdet. Hun vil ha barn og stifte en familie en dag, men hun vet hva George tenker om det. De skal ha snakket sammen og gått fra hverandre i stillhet for noen uker siden, skriver nettsiden.

Keibler og Clooney skal også ha feiret USA nasjonaldag, 4. juli, på hver sin side av atlantern. Mens skuespilleren ble observert i nærheten av sitt hus i Italia, la Keibler ut bilder av seg selv på bildedelingstjenesten Instagram fra Malibu.

Evig ungkar?

George Clooney har vært gift en gang tidligere, men skilte seg fra Talia Balsam i 1993.

Etter den tid har han vært sammen med en rekke vakre og kjente kvinner, men forholdene hans har alltid blitt avsluttet i det «tiden» for ekteskap og barn har nærmet seg.

Kjekkasen har blant annet datet Kelly Preston, Renee Zellwegger og den italienske modellen og skuespilleren Elisabetta Canalis.

En talsperson for paret har ikke villet kommentere om de har gjort det slutt.