Gå til sidens hovedinnhold

De hotteste ungkarene

Hvilke stjerner har du fortsatt en sjanse til å date? Her er de mest sexy ungkarene i Hollywood.

(SIDE2:) Drømmer du om en sexy superstjerne? Heldigvis er ikke alle i etablerte forhold, slik at det fortsatt er en liten mulighet for at det kan bli dere to. Hvis dere bare møtes, kan det jo hende han forelsker seg i deg?

US Celebrity News har kåret de ti mest sexy ungkarene i Hollywood, skriver Aftonbladet.

1. George Clooney
Denne kjekkasen gjorde det nylig slutt med kjæresten han har vært sammen med i et år. Selv om 47-åringen har problemer med å etablere seg, er det fortsatt en mulighet til å kapre hans hjerte.

2. Leonardo DiCaprio
Fjortisene som elsket DiCaprio etter «Titanic», har nå blitt voksne nok til å tenke på ekteskap. Og DiCaprio venter tydeligvis fortsatt på den rette.

3. Matthew McConaughey
Sjansene for å kapre denne karen har sunket betraktelig den siste tiden. For det første har han en kjæreste og for det andre ble de nylig foreldre. Men siden de fortsatt ikke er gift, lar US Celebrity News ham være med på listen.

4. Ryan Seacrest
Programlederen Ryan Seacrest er ikke så kjent her i Norge, men i USA er han en stor stjerne, blant annet kjent for å lede «American Idol».

5. Vince Vaughn
Med en ekskjæreste som Jennifer Aniston, har trolig Vaughn høye krav til damene. Men hva har det å si, hvis han velger nettopp deg?

6. Jamie Foxx
Han er en Oscar-vinnende skuespiller, han kan synge og han er superkjekk. Likevel har han ikke klart å finne den rette jenta.

7. Owen Wilson
En av Hollywoods morsomste menn burde ha en kvinne å prøve ut vitsene sine på.

8. Orlando Bloom
Selv guttene ble litt betatt av Orlando Bloom i «Ringenes Herre»-filmene. Og mange jenter drømte om å stå hånd i hånd med ham.

9. Bruce Willis
Foretrekker du en litt stautere og eldre kar? Bruce Willis er en av de tøffeste mennene i Hollywood, men 53-åringen leter fortsatt etter en kvinne han kan redde.

10. John Mayer
Mayer dater for tiden Jennifer Aniston, og de fleste jenter har selvinnsikt nok til å innse at hun er vanskelig å slå ut - hvis du da ikke ser ut som Angelina Jolie. Men forholdet deres er fortsatt flyktig, så håpet er ikke ute.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken