Gå til sidens hovedinnhold

Går det mot ekteskap denne gangen?

George Clooney har funnet seg en ny bartenderpike.

(SIDE2): Skuespiller George Clooney regnes som en av verdens mest sexy menn, og omgir seg dermed stadig vekk med vakre damer.

Så langt har ingen klart å lure ungkaren inn i hymens lenker, men nå har han fått seg ny kjæreste. Og igjen er det snakk om en vakker, blond bartender.

Blond og ung
Nærmest selvfølgelig av typen som ønsker å bli modell - og dermed sier det seg vel selv at hun er en del år yngre enn 48 år gamle Clooney.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Etter at han møtte Lucy Wolvert i Miami, Florida, for to måneder siden, har de to tilbrakt mye tid sammen. Clooney spilte inn filmen «Up In The Air» da de møttes, og siden har skuespillersjarmøren stadig vekk reist for å besøke henne i helgene.

VIl flytte inn
Men ryktene skal ha det til at søte Lucy plaprer litt for mye til vennene sine om forholdet, noe den private Clooney ikke pleier å sette pris på.

Hun skal blant annet ha sagt til venner at hun håper å flytte inn hos Clooney i Los Angeles.

- Hun snakker om å flytte inn til George, noe som er ganske spesielt, ettersom de bare har vært sammen i noen få måneder, sier en som

Bartenderpike nr. 2
Wolvert er ikke Clooneys første cocktaildame - tidligere var han sammen med Las Vegas-bartenderen Sarah Larson. I fjor vår gjorde Clooney det slutt - årsak:

- Jeg er i bunn og grunn et barn, sa Clooney etter bruddet, noe som også ble bekreftet av hans mangeårige venninne, skuespillerinnen Renée Zellweger.

- Du kan ikke snu ryggen til ham før han finner på noe, sier hun.

Men Clooney har vært gift tidligere. Etter ekteskapet med skuespiller Talisa Balsam, som varte i fire år, lovet George seg selv å aldri gifte seg på ny.

Så langt har han holdt løftet til seg selv.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken