(SIDE2): Det er duket for storslått kjendisbryllup i Venezia. George Clooney og hans forlovede Amal Alamuddin skal ikke gifte seg før på mandag, men bryllupsfest blir det hele helgen.

Paret sparket i gang bryllupshelgen med en middag, hvor både venner og familie var invitert.

Amal så intet annet enn nydelig ut, da hun forlot Belmond Cipriani Hotel, iført en dramatisk rød kjole. Håret var glamorøst og lett bølget, og leppene hadde hun malt røde. Kjolen ser ut til å være fra Alexander McQueens resort-kolleksjon fra 2011.

Kjendisspekket

På middagen var blant annet Oscar-vinnerens beste venn og forlover, Rande Gerber - som er ektemannen til Cindy Crawford. Emily Blunt og John Krasinski var også invitert.

De kjørte alle båter til middagen.

Anna Wintour er en del av bryllupsfølget, trolig for å sikre motebibelen rettighetene til bildene - som de gjorde da han giftet seg med skuespilleren Talia Valsan i 1989, skriver Daily Mail.

Hun gikk på en båt sammen med skuespillerne Matt Damon, og Ellen Barkin

Mange stjerner er altså allerede på plass, men Brad Pitt og Angelina Jolie forventes å komme senere.

Sperrede områder

Lørdag var det duket for nok båttur, og Alamuddin strålte nok en gang. Ikledd en stripete kjole fra Dolce & Gabbana så hun ut til å ha det riktig så hyggelig sammen med Clooney og resten av følget.

Deler av Venezia vil bli sperret i anledning bryllupet, blant annet Grand Canal og Century Cavalli Palace, for å holde publikum unna.

Se bilder her: