(SIDE2): Skuespiller George Clooney (50) har hatt et knippe vakre damer ved sin side opp gjennom årene - likevel klarte han å overraske noe da han tidligere i sommer gjorde det slutt med sin mangeårige kjæreste Elisabetta Canalis.

Festet sammen
Selvsagt ligger ikke Clooney på latsiden, og de siste ukene er han sett sammen med en blond skjønnhet, Stacy Keibler. Blant annet ble de fotografert sammen under filmfestivalen i Toronto (TIFF) sist uke. Før de to dro på to fester sammen lørdag kveld, twitret Keibler dette:

- Elsker min vintage Armanidress jeg gikk med i går. Vurderer å bruke en Armani også i kveld. Har det supert på TIFF!, skriver usmagazine.com.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fribryter
Clooneys nye venninne er den tidligere fribryteren Stacy Keibler (31). Hun var aktiv mellom 1999 og 2006, både i World Championship Wrestling (WCW) og World Wrestling Entertainment (WWE). Grunnet sine lange, pene ben (hun var den høyeste av kvinnene i WWE), fikk hun tilnavnet «The Legs of WCW/WWE».

Men ikke bare de lange bena har gitt henne mange tilhenger i USA - også den veldreide bakenden har ført til at en rekke videosnutter er lagt ut på YouTube.

Den veltrente og -formede Keibler har også deltatt i «Dancing With The Stars», der hun endte på en tredjeplass, i 2006. Hun har også jobbet som modell og hatt filmroller i TV-serier som blant annet George Lopez og How I Met Your Mother.

Hvordan hun var å se i glansdagene som bryter, kan du se nedenfor (Stacy i rødt) :

HTML EMBED

På egen hånd
Keibler datet i mange år Geoff Stults, som spilte politimannen som giftet seg med yngstejenta Lucy i prestefamilien i TV-serien Den syvende himmel (Husker du?). De gjorde det slutt i 2010, etter fem år sammen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Hvor alvorlig forholdet mellom Stacy og George er gjenstår å se. Clooney har sverget på å aldri gifte seg igjen, men ifølge de som så paret sammen i helgen, får Keibler honnør for å ikke bare dilte etter skuespilleren - i motsetning til eksen Canalis.

- Stacey pratet med andre og fulgte ikke bare etter Clooney som en valp, sier en kilde, og fortsetter:

- De to fungerer ikke bare som et par, men også på egen hånd. George var ikke overbeskyttende og måtte ikke passe på henne.

Kanskje ikke så rart, dersom man tenker på hennes tidligere karriere...

Stacy som danseløve i Dancing With The Stars:

HTML EMBED

Og for de som lurer på hvor bildet i montasjen på forsiden er hentet fra:

HTML EMBED