(SIDE2): Det er viktig å ta seg godt ut når man skal spankulere på den røde løperen - spesielt om man er kjæresten til en av Hollywoods mest ettertraktede menn.

Georges Clooneys kjæreste, vakre Stacy Keibler (32), vet hvordan hun skal kle seg og da hun sto ved sin manns side under premieren av «The Descendants» i Beverly Hills her om dagen hadde hun virkelig anstrengt seg for å se bra ut.

Stjal oppmerksomheten
Iført en lekker kjole fra Naeem Khans 2012 vårkolleksjon var det nesten umulig å ikke la blikket hvile på den vakre blondinen. Det at kjolen hadde en utringning som nærmest gikk ned til navlen gjorde nok også at flere målte Keibler fra topp til tå.

Et lite feiltrinn kunne ført til at den tidligere profesjonelle bryteren hadde blottet seg for både tilskuere og fotografer, og det er tvilsomt om hennes 50 år gamle kjæreste ville satt spesielt stor pris på det.

Selv så Clooney som vanlig avslappet kjekk ut i en mørk dress, og en stripete skjorte – men det var allikevel kjæresten som stjal det meste av oppmerksomheten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lange ben
Stacy har all grunn til å vise fram figuren sin.

Som tidligere fribryter har hun nemlig en figur som mange vil misunne henne. Stacy var aktiv mellom 1999 og 2006, både i World Championship Wrestling (WCW) og World Wrestling Entertainment (WWE). Grunnet sine lange, pene ben (hun var den høyeste av kvinnene i WWE), fikk hun tilnavnet «The Legs of WCW/WWE».

Men ikke bare de lange bena som har gitt henne mange tilhenger i USA - også den veldreide bakenden har ført til at en rekke videosnutter er lagt ut på YouTube.

Den veltrente og -formede Keibler har også deltatt i «Dancing With The Stars», der hun endte på en tredjeplass, i 2006. Hun har også jobbet som modell og hatt filmroller i TV-serier som blant annet «George Lopez» og «How I Met Your Mother».

Keibler datet i mange år Geoff Stults, som spilte politimannen som giftet seg med yngstejenta Lucy i prestefamilien i TV-serien «Den syvende himmel» (for dem som husker så langt tilbake). De gjorde det slutt i 2010, etter fem år sammen.

Dramakomedie
Nå som alt dette er sagt kan man også nevne at Clooneys egentlige grunn for å stille på den røde løperen var ikke for å vise frem Keibler, men for å overvære premieren på sin siste film «The Descendants».

Her spiller Clooney en eiendomsadvokat ved navn Matt king, som har en kone ved navn Elizabeth, spilt av Patricia Hastie, som havner i koma etter en alvorlig båtulykke. Når dette skjer må Matt ta seg av parets to døtre, på 17 og 10 år, og siden han ikke akkurat har vært så involvert i oppdragelsen tidligere byr dette selvfølgelig på utfordringer.

Når datteren forteller sin far at moren har hatt en affære gående før hun ble utsatt for ulykken gjør Matt et forsøk på å finne ut hvem denne mannen er.

På toppen av det hele får Matt i oppgave å finne ut hva hans familie skal gjøre med en eiendom i Kauai som de har arvet fra sine kongelige forfedre fra Hawaii.

SE TRAILEREN HER:

HTML EMBED