(SIDE2): Til tross for sitt rykte som en gentle- og ladiesmann, er George Clooney litt av en nybegynner når det kommer til sexscene på film.

- Ikke vant med det
Ifølge Violante Placido, hans motspiller i thrilleren «The American», har Clooney innrømmet å ha lite erfaring med å late som foran kamera.

- Han innrømmet at han ikke gjør mange sexscener. Det føltes på en måte som om dette var noe nytt for han, han var ikke så vant med det, sier Placido til People.

- Vi måtte finne en måte å gjøre det naturlig på og la kroppen stå for snakkingen. Vi var veldig åpne mot hverandre for å få det til å fungere. Vi fant ut vi bare måtte stole på hverandre, og det gjorde vi. Jeg følte det som om vi bare måtte slippe taket, sier italienske Violante.

Se ekte ut
«The American» hadde premiere på amerikanske kinoer denne uken, og kommer til Europa i november.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

Thrilleren er en filmatisering av boka «A Very Private Gentleman» (1990) I filmen spiller Clooney Jack, en profesjonell leiemorder som forsøker å komme seg unna yrkesvalget etter en jobb i Sverige, som ikke gikk helt som planlagt. Han trekker seg tilbake til den italienske landsbygda, der han treffer Clara (Placido) og sier ja til en siste jobb.

- Det måtte se ekte ut, det er vendepunktet for de to karakterene. Når jeg ser på det nå, så kan jeg love at jeg ikke er så rolig som da vi filmet det. Bare av å se litt, så blir jeg helt - wow!, forteller Placido.

HTML EMBED