(SIDE2:) George Clooney gjester filmfestivalen i Venezia med filmen «The Men Who Stare At Goats».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Bandasjert mann
Clooney, som nylig smelte hånden i bildøren, ankom festivalbyen med høyrehånden godt pakket inn i en bandasje. Den selvpåførte ulykken forårsaket rykter om at stjernen hadde vært med i et bilkrasj i Sveits.

LES MER: Brakk hånden i bildøra

Han ankom også sammen med sin nye kjæreste, italienske Elisabetta Canalis. Hollywoodstjernen og den italienske kvinnen har vært et par siden tidlig i sommer og tilbragt mesteparten av tiden i hans feriehus ved Comosjøen.

Sans for det overjordiske
Derfor hadde Clooney kort vei til filmfestivalen. Elisabetta Canalis er for øvrig den første kvinnen Clooney har vist seg offentlig med siden bruddet med Sara Larsson. Hun jobber nå som yogainstruktør i Los Angeles og sier hun ikke lenger har noen kontakt med Clooney.

- Men jeg angrer ingenting, sier hun.

«The Men Who Stare At Goats» er en historie om en reporter som møter en mann som hevder han har tilhørt en paranormal enhet i den amerikanske hæren. Clooney spiller denne soldaten og filmen har allerede fått mye god forhåndsbuzz. Filmen er en av to komedier vi kan forvente å se Clooney i fremover. Den andre er «Up in the Air».