(SIDE2): I et intervju med CNNs ikoniske programleder Larry King fortalte den blivende eks-president George W. Bush at rasistanklagene i kjølvannet av orkanen Katrina, fra blant annet Kanye West, var hans tyngste periode som president.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- En nedtur
- Det å bli kalt rasist på grunn av Katrina var en nedtur, innrømmer «W» ifølge Splash News.

Hiphop-stjernen Kanye West uttalte at George Bush ikke brydde seg om svarte mennesker like etter orkanen som ødela New Orleans. Nå ønsker imidlertid Bush å forsvare seg.

- Faktisk var responsen ganske så rask. Hvis du ser på det faktum at kystvakten og mange modige, unge mennesker hjalp 30.000 innbyggere ned fra hustakene så snart orkanen hadde roet seg

Innrømmer feil
Men den frittalende presidenten innrømmer likevel at det ble gjort feil etter at orkanen traff amerikansk jord.

- Ja, det ble det. På alle nivå i regjeringen. Absolutt, sier han.

Bryr seg ikke om Hollywood
I løpet av det timeslange intervjuet gjentok Bush flere ganger at historien vil vise hva han har oppnådd bedre, og at han ikke bryr seg om den stadige kritikken fra Hollywoods underholdningsindustri.

- Jeg bryr meg egentlig ikke om det. Men vil jeg bli godt likt? Selvfølgelig. Jeg er likevel komfortabel med hva jeg har gjort, som er å ta meg god tid før hver eneste avgjørelse og at jeg alltid setter landet mitt først. Det er det som betyr noe, avslutter den omdiskuterte presidenten.