(SIDE2): Hun er som snytt ut av nesa på både moren og faren sin. 17 år gamle Georgia May Jagger, datter av Mick Jagger (65) og Jerry Hall (53), har tatt moteverdenen med storm.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

I morens fotspor
Georgia May følger i mamma Jerrys fotspor. Moren var en ikonisk fotomodell i sin tid – og Georgia May har fått hennes trekk og farens karakteristiske trutmunn.

I bar overkropp iført kun trange svarte jeans poserer 17-åringen som om hun aldri har gjort annet. Det er hennes første store modelljobb siden hun signerte kontrakt med modellbyrået Elite i fjor.

Pappa Mick er ikke udelt glad for døtrenes karrierevalg, da datteren Elizabeth Jagger (20) stilte i gjennomsiktig kjole på moteuken i London ble han regelrett sjokkert. Men mamma Jerry har gode råd til sin yngste datter Georgia May.

– Hun sier alltid at man skal være snill mot alle, selv om man ikke liker det. Vær snill og ikke vis rumpa di, sier 17-åringen om morens råd.

Les også:Rockens råeste døtre

Med kjæresten
Reklamekampanjen er tatt for jeansmerket Hudson, som brukes av blant annet kjendiser som Angelina Jolie og Cameron Diaz.

Georgia May er i reklamekampanjen også knipset sammen med kjæresten sin Django James (18), som er sønn av Eurythmics-musiker Dave Stewart.

– Det handler selvsagt om arven etter Mick Jagger og Jerry Hall, men mer enn noe annet er det hennes sjel som fengsler meg, sier motefotograf Mario Sorrenti til Hello Magazine om hans bildeserie med Georgia May.