(Side2): Den britiske modellen Georgia May fikk IT-stempelet allerede i barndommen. Hun er av en såkalt royal rocke ætt, hun er datter av rockelegende Mick Jagger fra Rolling Stones.

Flere modeller i søskenflokken

Tilsammen har Georgia May syv søsken og halv søsken der hele to andre søstre, Elisabeth og Jade Jagger også er modeller.

I mammas fotspor

Hun fulgte i fotsporene til mamma og tidligere supermodell Jerry Hall og sine kjente søstre, og startet modellkarrieren allerede som 16 åring.

Et populært valg i motebransjen

Selv om hun kun er 170cm på sokkelesten gikk hun visning for motegiganten Vivienne Westwood samme året. Siden den gang har hun aldri sett tilbake og har prydet utallige magasinomslag verden over. Det ferskeste er på coveret til britiske Vogue.

Kjente venner

Georgia har mange kjente venner fra Londons IT-verden, og er stadig å se på glamorøse arrangementer verden over.

Naturlig trendy

Georgias stil er ikke påtrengt, overstylet eller tilsynelatende gjennomtenkt. Det ser ut som hun tar på seg akkurat hva hun vil, uten å tenke på det.

Georgia ser ikke ut til å ha en tydelig stil, men heller mot plagg fra trendbildet som skinn, studs, dyreprint og stilen hennes kan best beskrives som sporty, bohem med en egde.

Glad i college jakken

College jakken er hun veldig glad i, og har flere varianter som hun like gjerne styler til jeans som til et pyntet antrekk med skinnskjørt og pumps.

Glamorøs festlook

Til fest glammer modellen looken opp betraktelig og er ikke redd for å leke med sminke. Med sotede øyne minner hun om Brigitte Bardot.

Glad i skinn

22åringen har en forkjærlighet til skinnplagg, og det passer hennes look perfekt å blande inn litt røffere elementer som dyreprint.

Prøver ut ulike trender

Georgia er ikke redd for å prøve ut ulike trender, og har gjentatte ganger vist seg i mage toppen som har herjet i motebildet.

Ettertraktet modell

Georgia May begynte som modell i 2008 og har siden det gått den catwalken for mange kjente merker som Balmain og Marc jacobs.

Gode gener

Om det er mammaen Jerry Hall som står for stilen til datteren vites ikke, men den tidligere supermodellen står helt klart for de gode genene Georgia May har fått.

Les også: Stilsikre Alexa Chung

Les også: Djevelen brukte Prada