(SIDE2): Rockedatter og supermodell Georgia May Jagger avslørte til Side2 hun at hennes superkjente foreldre, rockelegenden Mick Jagger og supermodell Jerry Hall har hatt stor del i hennes stilsans og arbeidsmoral.

-Det viktigste foreldrene mine har sagt til meg angående arbeidslivet er at jeg må være hyggelig med alle jeg jobber med, selv om de ikke er det med meg, og at jeg alltid må være presis. Det er de beste rådene jeg har fått, sier kjendisdatteren og IT-jenta Georgia May som de siste månedene har prydet forsiden på blant annet Britiske Vogue og norske Elle.

Fulltidsmodell

-Nå er jeg endelig ferdig på skolen, så nå satser jeg på modellkarriæren, sier hun videre.

- Jeg er til stadig på reisefot og ettersom jeg alltid kjeder meg på flyplassen sitter jeg å leser blader, og sånn blir jeg oppdatert på trender, ler Jagger.

- Men egentlig er jeg ikke så stilbevisst.

Les også: Stilsikker rockedatter

Blir stressa av å kjøpe dyre ting

- Selv beskriver jeg stilen min som feminin tomboy, som er motpoler i seg selv, men jeg kjøper det jeg liker og som vil vare, uavhengig av sesongens trender. Er noe på vei ut, så kjøper jeg det for det.

- De som kjenner meg vet at jeg blir skikkelig stressa av å kjøpe meg dyre ting, innrømmer kjendisjenta.

- Her om dagen kjøpte jeg en svindyr Celine veske, og hadde vondt i magen flere dager etterpå.

Liker best jeans og t-skjorte

- Ettersom jeg er modell går jeg mye i høyehæler på jobb, så når jeg er hjemme liker jeg å ha på meg flate boots, t-skjorte og jeans. Derfor er jeg så glad i accessoirer. Der har jeg to råd, enten ha på deg bare smykke eller øredobber. Eller gå all in, ler Georgia.

- Mamma (supermodell Jerry Hall amn jour.) var jo modell på 70-tallet, og hun gikk visningene for Chanel, så hun har fått mange smykker lenker og armbånd som var spesiallagde som jeg har arvet. Disse bruker jeg hele tiden. Søsteren min, Jade er også smykkedesigner så jeg har et spesielt forhold til smykker.

Derfor var det lett å si ja, da Georgia ble spurt om å fronte det tyske smykkemerkets nye kolleksjon «Karma».

- Karma tror jeg på, sier Jagger.

- Om du er negativ, får du negativt tilbake. Derfor prøver jeg å være så positiv som mulig, det er det beste både for meg og andre.