Gå til sidens hovedinnhold

- Gi oss Asgeir

Bamseklubben stiller mannsterkt i årets EuroPride, men de kunne gjerne tenke seg et medlem til.

(SIDE2) : - Vi hadde ikke sagt nei til Asgeir, for å si det sånn. Han er stor og koselig og ville vært det beste medlemmet Bamseklubben kunne ha fått, sier leder John Earhart til side2.no.

Bamseklubben er i utgangspunktet et internasjonalt konsept. I Norge har den eksistert i litt over fem år, og har 200 homofile medlemmer i alderen mellom 20–75 år.

- Alle er hjertelig velkommen i klubben. Ja, alle bortsett fra damer, da, smiler Odd Ingar Smeland, som er ansvarlig for klubbens deltagelse på EuroPride.

Kom og bli tatt på
Bamseklubbens slagord er «Kom og bli tatt på».

- Vi valgte dette slagordet fordi vi i grunn er ganske fysiske i vår væremåte, sier Earhart til side2. Han legger heller ikke skjul på at det er mange av gutta i klubben som har funnet tonen og blitt et par.

- Jeg har gått i homoparader siden tidenes morgen, særlig under skeive dager. Men vi har aldri hatt flåte før, sier Jens Sølvberg, som er primus motor for Bamseklubbens flåte, til side2.

Det er første gang at klubben stiler opp på EuroPride. At arrangementet i år er lagt til Oslo, synes de alle er stas.

- All synliggjøring medfører at det er enklere for folk å være åpen om sin legning, sier Smeland.

Paraden
Bamseklubben mener at lørdagens parade vil være EuroPride sitt absolutte høydepunkt. Da skal alle gutta stille i rød badehette og bar overkropp, og svømme rundt i et liksom-basseng.

- EuroPride er en god måte til å vise mangfold i homomiljøet, det er også et sosialt treffpunkt, sier Smeland.

Skjønnhet innenfra
Når han blir spurt om hvilken kjendis han helst ville datet sier han klart:

- Det hadde vært vanskelig å si nei til George Clooney. Men du, når jeg tenker meg om, så kommer jo egentlig skjønnheten innenfra, sier den stolte homofile bamseklubbmedlemmet til side2.

Se flere bilder av bamsene under:

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken