Gå til sidens hovedinnhold

Gikk fra hverandre

Kjærlighetseksperimentet lyktes ikke for Thomas Wulsch (31) fra Larvik.

(Østlands-Posten): I onsdagens episode av «Gift ved første blikk» ble det avslørt at Thomas Wulsch og Camilla Blom Aarnes valgte å gå hver til sitt.

- Det er klart det er veldig kjipt at det ble sånn. Vi avsluttet dette med et annet utfall enn jeg hadde håpet. Vi begge skulle ønske at ting var annerledes, sier Thomas Wulsch, på telefon til ØP onsdag kveld.

I onsdagens episode fikk vi se at paret pakket sakene sine og flyttet ut av leiligheten de hadde delt i noen uker. Kona Camilla Blom Aarnes måtte ty til tårene, da hun skulle oppsummere tiden sammen med Thomas.

- Det kjennes så stille og rart ut i leiligheten. Dette er slutten. Thomas er så fantastisk fyr med mange gode egenskaper, men det er noe som gjør at jeg ikke har falt for han, sier hun.

Bakgrunnen for ekteskapet er deltakelse i serien «Gift ved første blikk» som har gått på TV Norge denne høsten. To psykologer, en sosialantropolog og en prest var hyret inn for å finne de perfekte parene blant 600 påmeldte. Matchingen skjedde på bakgrunn av Q500-testen, personlighetstester og dybdeintervjuer.

I serien ble Thomas Wulsch og Camilla Blom Aarnes koblet sammen. I syv episoder har man kunnet følge den blide Larviksmannen gjennom det arrangerte ekteskapet, bryllupsreisen til Amsterdam og hverdagen sammen med Camilla i en leilighet i Oslo. Ekspertpanelet guider dem gjennom hele prosessen, helt til de to nygifte må velge om de skal forbli et par eller gå fra hverandre. Noe som i dette tilfelle endte med det sistnevnte.

- Vi er fortsatt gift, men har søkt om separasjon. Det kan ikke skje før vi har vært gift i ett år, sier Thomas Wulsch.

Om han i tiden etter innspillingen i sommer har lyktes i et privat kjærlighetseksperiment vil han ikke kommentere.

- Jeg kan bare si at jeg har det veldig fint.

"Giftet seg"

I mai i år gjorde 31-åringen noe som ikke er helt uvanlig. Han giftet seg. Bryllupsnervene var høyst til stede under den borgerlige vielsen på Sem Gjestegård. Kanskje i større grad enn hos andre brudepar. For det var én ting som skiller dette bryllupet fra andre brylluper: Bruden og brudgommen hadde aldri møtt hverandre før.

Det hele begynte da TV Norge søkte etter kandidater til et kjærlighetseksperiment. To psykologer, en sosialantropolog og en prest var hyret inn for å finne de perfekte parene blant 600 påmeldte. Matchingen skjedde på bakgrunn av Q500-testen, personlighetstester og dybdeintervjuer. Thomas Wulsch hadde vært singel i seks år, og sendte impulsivt inn en søknad.

De som denne høsten har fulgt med på serien «Gift ved første blikk» har kunnet følge den blide Larviksmannen gjennom det arrangerte ekteskapet, bryllupsreisen til Amsterdam og hverdagen sammen med Camilla Blom Aarnes i en leilighet i Oslo. Ekspertpanelet fulgte og guidet dem gjennom hele prosessen, helt til de to nygifte måtte velge om de skulle forbli et par eller gå fra hverandre.

Det gjorde de altså i beste sendetid onsdag kveld.

LES FLERE SAKER FRA ØSTLANDS-POSTEN HER.

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker