Gå til sidens hovedinnhold

- Gir ikke opp modelldrømmen

21 år gamle Ingrid Janne Sæberg fra Kvinnherad gir ikke topp modelldrømmen til tross for at hun mandag røk ut av Top Model på TV3.

(SIDE2): Det var en gråtkvalt Ingrid Janne som mandag ble sendt hjem fra Milano.

- Det var når jeg ble sendt hjem, at jeg først skjønte at det var dette jeg vil drive med, sier hun til side2.

- Drømmen lever i meg enda, men jeg har ikke så mye tid til å følge den drømmen akkurat nå, sier hun videre. For 21-åringen er en driftig dame. Hun er leder for Senterpartiet Ungdom i Hordaland, studerer administrasjons- og organisasjonsvitenskap ved universitetet i Bergen og har en ekstrajobb i en merkebutikk i Bergen. Hun meldte seg på etter å ha blitt utfordret av venninnene.

- Jeg meldte meg på fordi jeg har fulgt med de andre sesongene og sagt: «Det der kan jeg gjøre også». Venninnene mine mente jeg måtte bevise det. Men jeg klarte jo det tydeligvis ikke likevel, sier hun.

- Kunne gitt de mer
Sæberg fikk vite av dommerne at hun ikke hadde utviklingspotensiale. Noe hun ikke er helt enig i.

- Jeg hadde nok kunnet gitt en hel del mer dersom jeg hadde vært med lenger. Jeg kom nok for godt overens med alle deltagerne, sier hun og beskriver seg som litt «mammete» i forhold til de andre.

Premieren på Top Model 2006 forrige mandag fikk god oppslutning. 124.000 seere og en markedsandel på 8,1 prosent. Til sammenligning hadde høstens premiere på Top Model 77.000 seere.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping