Gå til sidens hovedinnhold

Gir TV-kunder radiokanaler

Internettradio kommer på TV hos Altibox.

TV-kundene til Altibox kan nå høre musikk fra tusenvis av radiokanaler fra hele verden direkte på tv.

- Radio fra hele verden blir nå tilgjengelig via fjernkontrollen, skriver adm. direktør Leif Aarthun Ims i Altibox i en melding

Mange bruker i dag datamaskiner og egne internettradioer for å høre på radiokanaler som sender over bredbåndet. På den måten er det mulig å få inn radiokanaler fra hele verden, nå også på tv, heter det i meldingen.

- Radio på TV er ingen spøk. Dette tror vi mange vil ha glede av, sier Ims. Fiberkabelen som leverer Altibox-tjenestene gir den alle beste kvaliteten på radioen som overføres over internett. TV-skjermen har en god flate for å finne fram i jungelen av internettkanaler, og mange har gode lydanlegget tilknyttet TVen, mener han.

Radiotjenesten vil inngå som en del av TV-portalen fra Altibox. Kunden kan fra i dag, syvende juni, ta i bruk den nye tjenesten via valget «SHOUTcast Radio» i portalen. Tjenesten aktiveres med omstart av dekoderen. Nytt i dag er også bedre funksjonalitet for PVR-dekoderen til Altibox. Finjustering av opptak, mapper for å sortere opptak og bedre sletting, er noen av nyhetene for PVR-dekoderen, melder selskapet.

Kommentarer til denne saken