(SIDE2): Da Chrystina Sayers, Natalie Mejia, Nichole Cordova og Tiffanie Anderson ble med i den TV3-sendte serien «Pussycat Dolls Present Girlicious», sto de overfor store utfordringer.

Men de vant og nå som de fire stå på-jentene er en popgruppe, har de en enda større utfordring å bryne seg på, skriver 730.no .

Ikke omfavnet
Debutsingelen «Like Me» ble fulgt opp av frekkasen «Stupid Shit», men opparbeidet ikke nok oppsving til at albumet «Girlicious» ble omfavnet. Settet er offisielt kun utgitt i Canada, hvor pikene er populære, men er i salg på import over hele verden. For dem som vil eie platen.

- Jeg tror folk likte oss som deltakere i serien og de fikk vite hvem vi var. Og de fikk se hvordan gruppen ble formet, sier Natalie til Canwest News.

- Når alt kommer til alt er vi alle artister. Men man må huske på at det var våre personligheter folk likte først, fortsetter hun og referer da blant annet til deres fire grunnverdier, «sassy», «sexy», «seductive» og «sweet».

- Så nå vil v i bringe dette videre og lage flott musikk, noe jeg føler at vi gjør.

- Vi har det som trengs
Chrys, Nat, Nic og Tif, som i snitt er 20,5 år gamle, har ikke vært anmeldernes favoritter, spesielt ikke etter singback-konsertene hvor de synger over sin egen vokal fra plate. Men Nat er ikke enig i kritikken og mener at «deres stemmer er deres instrumenter».

- Dette er ikke en vits, det er helt klart. Det krever mye å synge og danse samtidig. Vi kan harmonisere sammen, vi kan synge a cappella. Vi har det som trengs for å være ekte artister. Så for kritikere som tror dette er en vits, de må sjekke ut YouTube litt mer.

DEN NYE GIRLICIOUS-VIDEOEN SOM SKAL BEVISE DERES KVALITETER.

Sangens tekst er skrevet av Michael Jacksons storebror Jermaine. Debutalbumet var ikke gratis å lage. Bidragene kommer fra blant andre Britney Spears, Nicole Scherzinger, Lady Gaga og Timbaland

En planlagt sesong 2 av «Pussycat Dolls Present Girlicious» er foreløpig lagt på is. Premien i første sesong har ikke fungert som den skulle.

NICOLE SCHERZINGERS FØFLEKK FUNKET HELLER IKKE.