(SIDE2): Karoline Kurkova, Gisele Bundchen og Heidi Klum nyter hektiske dager med sine små krabater, men supermodellene legger ikke sin egen stil på hylla av den grunn. Se hva mødrene ikke klarer seg uten i permisjonstiden her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Sexy med hatt
Karolina Kurkova fødte sønnen Tobin Jack Drury 29. oktober i fjor. Den snart seks måneder gamle gutten er holdt mest mulig skjult for pressen foreløpig. Men Karolina bryr seg selv lite om paparazziene. Hun har den seneste tiden blitt fotografert en rekke ganger på trilleturer med lille Tobin, i en rekke kule antrekk. Side2 legger spesielt merke til hennes hyppige bruk av hatt. Hatten er med på å løfte alle antrekkene, og er perfekt til bad hair-days. Store deilige skjorter, vide jeans og behagelige tøy eller skinnsko er også blant Karolinas må ha akkurat nå.

Kler seg etter forholdene
Heidi Klum fikk sitt fjerde barn, Lou Sulola Samuel, 9. oktober 2009. Den seks måneder gamle datteren har vært vant til at mamma har jobbet fra første stund, men Heidi er også enormt flink til å være ute i lekeparker, på skidestinasjoner og på stranden med alle sine små. Heidi ser alltid smashing ut, men vet også å kle seg etter forholdene. Skal hun ut for å leke med barna, kler hun ser gjerne i ekstremt laidbacke klær som sneakers, jeans eller militærbukser og gjerne en hettegenser til. Solbrillene er også et must for den tyske supermodellen. Når shopping står for tur med lille Lou kler hun seg derimot litt mer opp, gjerne med hatt, trange jeans og boots.

Digger Nike shox
Gisele Bundchen fikk sønnen Benjamin med ektemannen Tom Brady 9. desember i fjor. Den snart fire måneder gamle gutten følger med mor over alt - og mamma er trendy ikledd fra topp til tå. Men Gisele elsker en sporty stil, gjerne med sneakers, trange jeans eller en kort shorts og med en enkel t-skjorte til. Da noen paparazzifotografer oppdaget henne i Beverly Hills nylig, sto supermodellen og siklet etter et par Nike Shox i en Nike-butikk. Som verdens best betalte supermodell, tipper vi hun tok seg råd til å kjøpe et par. Joggeskoene er dessuten perfekte trillesko på lange turer.

Gisele er også ofte sett i trange jeans med rutete skjorte til den seneste tiden.

Se flere bilder av supermodellene her:

3149