Gå til sidens hovedinnhold

Giske og N'jie venter barn

– Hvis alt går som det skal, er vi foreldre til våren.

– Denne sommerdagen i juli, skjønte jeg at livet hadde tatt en helt ny vending, skriver Haddy N'jie på Facebook i en melding som ble lagt ut mandag ettermiddag.

– Plutselig er jeg her. Det jeg har utsatt, og avskrevet gjennom så mange år. Jeg er glad og spent og skjør og utrolig sliten hele tiden.
Men hvis alt går som det skal, er vi foreldre til våren, fortsetter NRK-programlederen.

Det var i sommer at Haddy N'jie (36) bekreftet at hun og Trond Giske (48) var blitt et par.

Les mer: Bekrefter at de er kjæreste

– Og for TV-aksjonsheltene blant dere: Jeg kan ikke komme på en bedre motivasjon i det vi går inn i dugnaden for regnskogen og urfolks rettigheter, mot fattigdom og fremtidige klimakatastrofer. Fremtiden føles plutselig mye nærmere, skriver hun.

NRK-programlederen og politikeren skal ha blitt introdusert for hverandre gjennom felles venner, og da Giske i vår solgte leiligheten sin på Grünerløkka, var det N'jie som kjøpte den for 5,1 millioner, skrev VG.

Giske har fra et tidligere forhold datteren Una, som har har sammen med ekskjæresten Anne Grethe Moe. Moe og Giske skilte lag i 2006, etter å ha vært sammen i mer enn ti år.

N'jie på sin side, skilte seg fra Fredrik Lyngås Pedersen i 2012, etter 12 år som kjærester.

Foruten å være programleder, har Haddy N'jie en solid karriere som artist bak seg, og har sluppet flere album.

Haddy har også spilt hovedrolle i en filmmusikal, gitt stemme til dronningen i filmen «Epic», og skrevet bøker og teaterstykker.

Giske har i de siste 15 årene vært blant APs fremste politikere, og har vært statsråd i alle Stoltenbergs regjeringer. Blant annet har han vært utdanningsminister og kulturminister.

Verken N'Jie eller Giske har svart på Nettavisens henvendelser.

Kommentarer til denne saken