Gå til sidens hovedinnhold

- Glad jeg døde

- Jeg planla det, sier skuespilleren som døde i LOST denne uken. Hvem det er kan du se her. Ønsker du å leve i spenning anbefaler vi deg å ikke lese videre.

(SIDE2:) Det har lenge vært hevdet at personen ville forlate serien, men da sesongen startet tidligere i vår, hevdet produsentene likevel at karakteren ikke kom til å dø ut av serien. Men onsdag kveld ble den siste episoden med skuespilleren sendt i USA.

Side2 tv-guide følger tv-stjernene her

Episoden kom bare få dager etter at den vakre skuespilleren ble sluppet ut av fyllearresten. Og dette er ikke første gangen stjernen har vært på kant med loven. Hun har blitt tatt for fyllekjøring, og stoppet flere ganger i fartskontroll på Hawaii der opptakene til serien pågår.

- Ønsket meg ut

Men Michelle Rodriguez hevder likevel at hennes sorti fra serien ikke har noe med alle problemene å gjøre.

- Jeg planla det. Da jeg signerte meg til serien, så ønsket jeg i grunnen en utgang fra den også. Jeg er en sigøynertype. Jeg trenger å gjøre forskjellige ting hvert år, sier hun ifølge WENN og tilføyer at hun lett kommer i problemer om hun blir for lenge på ett sted.

Likevel medgir stjernen at hun synes det er tungt når hun hører LOST-kollegene snakke om neste sesong, og vite at hun ikke er en del av det lenger.

TVNorge sender samme sesongen med en viss forsinkelse her i Norge.

Les også:

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her