(SIDE2): Mannen som har laget suksessen Glee legger ikke bånd på seg når han har noe han skulle sagt. Og sist ut på hat-lista til den suksessrike mannen, er Grammy-vinnerne Kings Of Leon.

- Fuck you, Kings of Leon. De er selvsentrerte rasshøl og de har ikke skjønt noe, raser Murphy melder nme.com.

Ikke meningen
Årsaken er at Nashville-bandet sa nei til å la TV-serien bruke en av låtene deres i august.

- De fatter ikke at dersom en 7-åring opplever å høre noen som er nærme i alder synge en Kings of Leon-låt, kan det gi dem lyst til å bli med i en sanggruppe eller begynne å spille et instrument, fortsetter Murphy:

- Det liksom OK å hate en kulturutdannelse. Du kan gjøre narrr av Glee så mye du vil, men i bunn ligger vårt ønske om å få barn til å like å drive med musikk.

Bandet selv er lettere sjokkert.

- Hele Glee-greia er et sjokk for oss. Det har sklidd helt ut av proporsjoner. På det tidspunktet vi ble spurt, hadde vi ikke engang sett serien. Vi ble spurt helt på slutten av plateinnspillingen, og vi holdt på å promotere. Vi mente det aldri som et stikk til Glee, sier sanger Caleb Followill, mens trommis og bror Nathan følger opp med sterkere kost på twitter:

- Kjære Ryan Murphy, la det ligge. Gå til en terapeut, gå og få deg en manikyr, kjøp deg en ny BH. Lukk kjeften og fokuser på å lære 7-åringer å si fuck.

Men Kings of Leon er ikke de første som får merke Murphys vrede, etter å ha gitt han et nei.

Slash med kjeften
Tidligere denne måneden sa gitarlegenden Slash at han hadde sagt nei til å la Guns n' Roses-musikken brukes i TV-serien, fordi han mener den er så dårlig

- Faktisk, ser jeg på Grease nå og sammenligner med High School Musical og Glee, så var Grease et fantastisk stykke kunst, ironiserte gitaristen, og fortsetter:

- I dagens underholdningsklima forsøker jeg å være mer optimistisk enn negativ, for det er veldig lett å bli negativ, men jeg setter grensen ved Glee. Glee er verre enn Grease, og Grease var ille nok.

- Dum
Det fikk Murphy til å se rødt.

- Vanligvis er det folk med karrieren på hell som kommer med slike kommentarer. De er uutdannede og ganske dumme.

Ifølge produsenten og tekstforfatteren er det bare to som har sagt nei til å la musikken brukes i Glee. Bryan Adams har sagt nei.

Coldplay sa nei lenge, men ga etter hvert etter.

Stjerner
Glee-skuespillerne har blitt store stjerner både i USA og ellers i verden, og topper salgslistene med sine albumutgivelser.

I høst slo de også Beatles rekord som den gruppen med flest listeplasseringer på Billboards Hot 100 - 75 ganger, mot britenes 71. Den rekorden satte de blant annet ved å gi ut flere singler der de covret Britney Spears - som også deltok i en av episodene.

LES: Mer populær enn Beatles

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

(Kilder: ibtimes.com, nme.com, hollywoodreport.com)