Gå til sidens hovedinnhold

Glitrende Torpedo

Torpedo er en sugende, uforutsigbar og nervepirrende thriller-serie.

Torpedo
Søndager på TV 2
Terningkast 5

(SIDE2): Torpedoen Terje (Jørgen Langhelle) lever av å kreve inn penger. Samtidig lever han et forholdsvis normalt liv med konen Sissel (Rebekka Karijord) og datteren Anja (Maria Schwartz Dal). Men alt går altså galt når han prioriterer Anjas femårs-feiring i barnehagen, og sender den mindre stabile kameraten Sebastian (Aksel Hennie) for å hente det siste lille avdraget på en jobb han egentlig tror er over...

LES INTERVJU: Den nye Mads Mikkelsen?

Terje må rette opp feilen før oppdragsgiveren finner ut hva som har skjedd, mens han samtidig må løse en annen viktig oppgave - han har lovet å kjøpe gave til datterens fødselsdag. Etter hvert kolliderer verdenene og Terje havner i klemma mellom sitt eget miljø, politiet og familien.

Uforutsigbart og rått
Det blir tett og nervepirrende. Man sitter hele tiden og venter på at noe skummelt skal skje, selv midt oppi all familiehyggen. Og det er nettopp dette som er Torpedos største fortrinn. Nemlig uforutsigbarheten. Den holder deg på kanten av stolen fra første stund.

Jørgen Langhelle er rå som Terje. Han er akkurat så steintøff som en torpedo må være. Samtidig skinner ømheten gjennom i rollefiguren. Aksel Hennie er meget troverdig som den mindre intelligente og ustabile Sebastian.

Serien følger Terje gjennom fire dager. Én episode for hver dag. Noe som kan minne om 24. Og avslutningen på første episoden er virkelig slik at man nesten ikke kan vente til neste kommer. Blås i søndagsfilmen fremover. Se i stedet Torpedo på TV 2.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren