Gå til sidens hovedinnhold

- God gjennomkjøring før seriestarten

- Resultatet betyr ingenting, sier VIF-treneren.

Vålerengas juniorlag tapte 0-2 mot Fjellhamars A-lag på Hafslundbanen fredag kveld.

- Vi fikk en god gjennomkjøring før alvoret starter på Nadderud neste helg. I dag var det viktigst å øve på det vi ønsket å øve på. Resultatet betyr ingenting, sier Vålerenga-trener Per Inge Jacobsen til vif-fotball.no.

Vålerenga møtte et godt seniorlag i vintertåka på Valle.

- Vi fikk en god gjennomkjøring mot et godt lag og jeg tror det er god læring for mange av gutta. Fjellhamar var veldig gode på å vende spillet sitt. De trakk inn med kantene og kom opp med backene og ga oss en utfordring i førsteomgang. Vi fikk justert oss etter hvert og vi taklet det mye bedre i andreomgang.

- Vi startet kampen med et moderat press og skiftet til høyt press midt i førsteomgang. Da kom vi mye mer inn i kampen. Vi stresset dem og kom til flere sjanser. Dessverre klarte vi ikke å holde presset oppe lenge nok. Hadde vi gjort det tror jeg vi hadde vunnet kampen. Vi hadde store nok sjanser til å score i dag, men vi satser på at presisjonen er bedre neste lørdag mot Stabæk. Det er da det teller.

Mot Fjellhamar hadde Vålerenga bare to spillere på benken. Neste helg er troppen større og bedre.

- Vi har nok flere spillere å velge blant når vi møter Stabæk neste helg. En del av troppen fikk sjansen til å vise seg frem i dag, mens de andre spiller for rekruttlaget i morgen. Mot Stabæk stiller vi med de elleve beste tilgjengelige spillerne.

Vålerenga jr - Fjellhamar A 0-2 (0-1)
Hafslundbanen

Mål: 0-1 Fjellhamar (28), 0-2 Fjellhamar (85)

Gult kort Vålerenga: Deniz Payasli

Vålerengas lag: Marcus Engebretsen - Ali Iqbal, Deniz Payasli, Mathias Holmen, Sondre Fagerli - Shola Akinyemi, Lars Vincent Andersen (Harmohan Singh fra 45) - Soliman Aoudia - Ahmed El-Amrani, Kristian Grande, Dennis Abrahams (Haroon Malik 70)

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg