Gå til sidens hovedinnhold

Spill med sterke historier: God of War-serien

Actioneventyr | Playstation 3 | Sony Santa Monica Studios

Anmeldelse: «God of War III»

«God of War»-serien er en trilogi med en sammenhengende historie fra første til siste spill. Det er naturligvis mulig å hoppe rett til «God of War III» på Playstation 3, men det anbefales sterkt å anskaffe seg «God of War Collection» som består av de to foregående spillene med oppdatert grafikk tilpasset PS3.

Du følger den brutale krigeren, halvguden og antihelten Kratos. I et svakt øyeblikk inngår Kratos en avtale med guden Ares. En avtale han angrer bittert på, og siden vier sitt liv til å bryte - om han så må gå til krig mot hele Olympus. Utviklerne har lagt seg i selen for å skildre et så brutalt og grusomt verdensbilde fra den greske mytologien som mulig, og menneskenes lider uten tvil i disse tre utgivelsene.

I bunn og grunn er «God of War»-serien et «hack-n-slash» med en del oppgaveløsning. Historien, plasseringen og stemningen for spillet er imidlertid ulikt noe annet spill i sjangeren. Det aktuelle «God of War III» er et blodig, brutalt, lekkert, spennende og ekstremt underholdende actionspill som du bare må ha, og som det er verdt å kjøpe en Playstation 3 for. En garantert favoritt.

Klikk på ikonene nedenfor får å lese om spillene:

HTML EMBED

Se gameplay fra «God of War III»:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken