Gå til sidens hovedinnhold

God sunn jul fra Kim Kardashian

Se grisejenta være ikonisk.

Det er ikke mange år siden Kim Kardashian var Brandys ukjente stylist, for så å bli berømt etter sextapen med sangerens lillebror Ray J.

I dag drar Kim sannsynligvis inn mer penger enn søskenparet til sammen, blant annet via reklamejobber som for hamburgerkjeden Carl's Jr. s nyeste snutt.

Usunn mat? Nei, den armensk-amerikanske 29-åringen har kuttet ned på kurvene og proteininntaket etter Ray J-filmen, og det er Kalles salat hun her griser med - for så å bade i sakte film.

- Reklamekampanjene er ikoniske, sier Kim ifølge 730.no.

- Jeg har alltid synes at disse reklamefilmene har sett så deilige ut, og jeg har alltid hatt lyst til å være en del av dem.

SE DEN NYE VIDEOEN MED KIM KARDASHIAN!

Igjen er det reklameskaperne Mendelssohn Zien som enkelt nok kjører hardt på sex, for så å «smart nok» «komme seg unna» ved å pakke det inn på en ironisk, campy, cheesy måte. Det hele akkompagnert av Rays elskovssyke kollega Omarion som gauler i bakgrunnen.

Ovenfor kan man også se Kims tidligere bestis Paris Hilton, indiske Padma Lakshmi fra «Top Chef» og «The Hills»' søvnige Audrina Patridge spre burgerbudskapet.

Bonusvideo: Se Kim Kardashian kaste opp!

Kommentarer til denne saken