Gå til sidens hovedinnhold

Gode smaker på Falcon Crest

Dagens Husmann er en rimelig rett med gode norske smaker. Eller velg tre til fem retter med velvalgte viner til.

Restaurantanmeldelse: Falcon Crest
Sted: Ullern allé - Oslo

Denne anmeldelsen er levert av Spisekartet.no. Ønsker du å se hva de mener om andre restauranter kan du søke i deres restaurantguide i søkeboksen til under.

HTML EMBED

Spisekartet AS

Finn restaurant

Fritekst søk

Finn utfra egenskaper

Prisnivå
Lavt Middels HøytVi sjekket menyen på Falcon Crest:

(SIDE2): Blant spredt blokkbebyggelse på Ullern i Oslo vest, ligger et av de nyeste skuddene på Oslos restaurantstamme. Navnet er Falcon Crest wine & dine. Med lokaler vendt vekk fra hovedveien, ligger restauranten i ly for trafikken, noe som gir en rolig atmosfære.

Meny 7
Menyen på Falcon Crest er liten, enkel, og til dels genial: En femretters meny som kan reduseres til tre og dagens Husmann, en rimelig rett med utgangspunkt i de enkle, gode og norske smakene.

Mat 8
Klassiske retter som ertesuppe med pannekake og tilslørte bondepiker får her en ny betydning. Sammen med røkt andebryst og bacon er ertesuppen et måltid av høy kvalitet.

Vin 7
Et godt utvalg av viner, og strålende og utfordrende vinanbefalinger til dagen meny.

Service 8
Vennlig, tilstedeværende og effektiv service som smitter over på gjestene. Falcon Crest ønsker ikke å fremstå som et stivt sted, noe servitøren klarer å formidle godt.

Miljø 8
Fra utsiden kan det se ut som en sjarmerende bydelsrestaurant. Vel inne fremstår Falcon Crest som en intim, sjarmerende og folkelig restaurant der det er lett å bli værende.

Les mer om og se flere bilder fra Falcon Crest

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller