Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisfavoritten kommer til Oslo

Angelina Jolie, Eva Longoria og Tiger Woods trener der. Nå åpner Gold's Gym midt i Oslo.

(SIDE2): - Det skal være eksklusivt, men også til en fornuftig pris, sier Erik Ødegård, daglig leder for Gold's Gym Skandinavia til Side2.

Gold's Gym ble grunnlagt av Joe Gold i 1965 på Venice Beach i California. Kjendiser som i dag benytter seg av kjeden er blant andre Angelina Jolie, Arnold Schwarzenegger, Tiger Woods, Eva Longoria, Lance Armstrong, Sylvester Staloene, Jane Fonda og Morgan Freeman.

1. januar åpnet det første Gold's Gym på Lillestrøm, og om kort tid kommer det populære sentret til Akersgata i Oslo også. Det vil være på 3000 kvm, og reklamerer selv om at det skal fremstå som et av Norges beste treningssentre.

- Sentret er for den vanlige mannen i gata, til kjendisen på hjørnet, sier Ødegård.

Midt i Oslo skal det nemlig satses på VIP-medlemskap, høyere grad av kundeoppfølging, og blir det mange påmeldte må treningsentusiaster belage seg på ventelister.

- Vi vil ikke ha et overfylt senter, så vi sier stopp ved et visst medlemstall. Da blir det venteliste etter det, sier Ødegård.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Om treningen
Gold’s Gym ble kjent som «The Mecca of Bodybuilding». I 1977 ble Pumping Iron med Arnold Schwarzenegger og Lou Ferrigno spilt inn på Gold’s Gym. Men selv om det begynte med kroppsbygging, har det forandret seg med tiden.

På noen Gold’s Gym i USA kan du blant annet finne fallskjermsimulator, surfebølge, svømmebasseng og boblebad.

Her hjemme blir det ikke like avansert, men treningen i Akersgata skal tilby blant annet alt av treningsutstyr og apparater innen kondisjon og styrke. Du vil finne aerobicsal, yoga-og pilates-sal og spinningsal.

- I tillegg blir det dampbadstue og digitale låser, slik at medlemmene slipper å ta med seg hengelås. Vi skal også ha en sportslounge der det selges smoothie, kaffe og treningstøy.

Personlig trener, fysioterapeuter, massasje og behandling av forskjellige typer vil og være tilgjengelig.

For VIP-medlemmene
For dem som ønsker litt ekstra luksus kan man kjøpe seg VIP-medlemskap.

- I USA er det rundt 600-700 VIP-medlemmer. Dette er et ekstra tilbud for de som ønsker det, og det innebærer blant annet at treningstøyet og håndkleet ditt blir vasket, og du får ditt eget skap. Vi følger den amerikanske modellen, som vil si generelt mer service.

På det nye sentret er det 360 VIP-plasser.

PRIS:
Vanlig medlemskap: 695 kroner i måneden.
VIP-medlemskap: 1995 kroner i måneden.

Gold's Gym åpner 15. oktober i Akersgata.

Side2 kommer tilbake med test og bilder av det nye senteret.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken