Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har tatt en penisreduksjon

Kjendisene trodde Ricky Gervais ville være skikkelig frekk. Det var han.

(SIDE2:) Ricky Gervais ble valgt til årets vert for Golden Globe-utdelingen. Den britiske komikeren har gjort det stort i USA etter den amerikanske versjonen av The Office.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

En viss angst
Samtidig var det med en viss beven at man slapp Gervais til og det var en viss frykt for at den britiske humoren ville kollidere med den amerikanske eller såre stjernenes ego. Dog er det ikke bare briter som har tråkket i salaten her.

Alle husker vel episoden for noen år tilbake da Russell Crowe gjorde det ganske klart at han ikke synes Steve Martins spøk om at han var glad i damer var morsom.

Det var også flere under årets Golden Globe som ikke helt visste om de skulle le da Gervais spøkte med Mel Gibsons alkoholproblem eller Jennifer Anistons karriere etter Friends.

LES OGSÅ:

Her rakner kjolen
«Avatar» vinneren av Golden Globe
«Avatar» vinneren av Golden Globe
Disse filmene gleder vi oss til

- Så mye kosmetisk kirurgi
Han satte imidlertid tonen med en gang da han ønsket alle velkommen med ordene;

– Når jeg ser alle disse ansiktene foran meg, så minner det meg om alt det flotte arbeidet som er blitt gjort det siste året... av kosmetiske kirurger.

Gervais spøkte like mye med seg selv som andre under utdelingen.

– Selv har jeg tatt en penisreduksjon. Jeg har akkurat gjort det. Nå er den ganske så liten. Det er hendene mine også, så når jeg holder den, ser den ganske stor ut. Jeg skulle faktisk ønske at jeg gjorde det nå.

Gervais påpekte at Paul McCartney hadde brukt så mye penger på skilsmissen at han nå måtte fly turistklasse. Da enkelte buet, avfeide komikeren dem med at det nok ikke var spesielt synd på Macca.

- Men ikke så mye som Gibson
– Jeg har hatt et par drinker. Dog ikke så mange som naboen, om da naboen ikke heter Mel Gibson, sa Gervais. Som også konsekvent omtalte Gerard Butler som "han fra 300" og Jennifer Aniston som "Rachel fra Friends".

Angelina Jolie og Brad Pitt var ikke på årets Golden Globe. Men Gervais hadde likevel en spøk til dem.

– Du kan være et lite barn, et lite asiatisk barn, med ingen penger og ingen eiendeler. Men så der du et bilde av Angelina Jolie og tenker "Mamma!".

Ikke alle mediekommentatorer synes Gervais var morsom. Entertainment Weekly skriver at han sto for noen av de beste og verste øyeblikkene, mens Chicago Sun-Times bare skriver at han var under pari og svært lite morsom,

Selv skal Gervais ha fått beskjed om at fem av spøkene hans ikke var helt i orden for TV-produsentene, men han skal ha tatt dem likevel.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken