HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=iK2yPIfli2MzwXVZhsKZGcD2H64yJAW7VQ5S_QZqlbXowXTsEWsZSO1OJ28nki7rJG-m-8NV2_txGSPPw1tt_agyztvdyFiInySkOzWrD_-L5TsfZ-4efHB07agPUWR52xKC6kreanU&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Konkurransen er knallhard under årets Golden Globe-prisutdeling, som går av stabelen i Los Angeles førstkommende søndag. Det har blant annet vært mye spekulasjoner om hvorvidt dette kan være Jennifer Anistons (45) sjanse til å kapre en av de gjeveste prisene; nemlig for ”beste, kvinnelige skuespiller innen drama”-sjangeren. Hun har tidligere vunnet en Golden Globe for TV-serien ”Venner for Livet” (2003).

Som regel er det de mannlige skuespillerne som har måttet ofre mest på det fysiske plan for å vinne de gylne statuene. Kritikerne har ofte lagt sin elsk på dem som har gått veldig mye opp - eller mye ned i vekt.

I år kan det virke som den kvinnelige fronten svarer med å stille uten makeup på sølvlerretet. Vi får nemlig se både Aniston og Reese Witherspoon (38) helt sminkefrie i filmene ”Cake” og ”Wild”. Sistnevnte er også produsert av Witherspoons eget produksjonsselskap.

Det sies likevel at Julianne Moore (54) er blant favorittene for sin innsats i ”Still Alice”, der hun spiller en intellektuell kvinne som får diagnosen Alzheimer. Moore er tidligere nominert til fire Oscars. Hun vant en Golden Globe for ”Game Change” i 2013.

Felicity Jones er også blant de nominerte for rollen som kona til Stephen Hawking i ”The Theory of Everything”. Filmen handler om deres oppturer, nedturer – og enorme utfordringer - og er basert på boken til Jane Hawking. Dette er 31-åringens første Golden Globe nominasjon.

I tillegg er Rosamund Pike nominert for sin rolle i David Finchers ”Gone Girl.”

Vi har møtt alle de nominerte. Du kan se intervjuer med dem i videoen over.