Gå til sidens hovedinnhold

Dette visste du neppe om Golden Globe-kjolene

Julianne Moore røper hva som egentlig skjer før den røde løperen.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=s7xeRWP3aJkI8kJ8cKR1r2XIYpkiNKqJ5OJZW3VWsrE-0pZlu-qyWtt3-C_nGJP3t-0amWmMd2HOzOB4AsePMNZ6EcI_k7aQLDft3tKIWnVoWplQ4XK-yBH_NdTYewzxtAszv-uTi4E&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2:)- Du kan tenke deg at du skal på en stor cocktail-fest, og så gange det med ti – og i tillegg er du på TV, sier Moore, da jeg spør henne om hvorvidt det er sant at mange av jentene ligger rett ut i limousinene sine, i timevis, før prisutdelinger for at kjolene deres ikke skal krølle seg.

- I år skal jeg skaffe meg en van, slik at jeg kan stå oppreist, og så skal jeg invitere mange av de andre skuespillerne, slik at vi kan alle stå sammen som passasjerer på en trikk, smiler skuespilleren.

Julianne Moore vant pris for beste kvinnelige skuespiller i kategorien dramafilm, for innsatsen i Still Alice, natt til mandag.

LES OGSÅ: - En skam at Imitation Game ikke vant

Julianne Moore poserer i presserommet i Beverly Hills med Golden Globe-statuetten hun fikk natt til mandag.

Naturlig stjerne

Det er heller ikke tvil om at 54-år gamle Moore ser eksepsjonelt bra ut for alderen, og skuespilleren har i motsetning til mange andre i samme bransjen, holdt seg helt unna plastiske operasjoner og botox . Grunnen er enkel.

- Når folk spør meg om mitt forhold til plastisk kirurgi, fillers eller ditt og datt, så finnes det en overfladisk måte og svare på det spørsmålet, og en seriøs måte og svare på det, sier Moore, og fortsetter.

- For å gi deg det seriøse svaret; vi må alle deale med det faktum at livet har en begynnelse, en midt og en slutt. Det viktigste er å være tilstede i alle de ulike fasene i livet. Er man for opptatt med å være et annet sted, vil man gå glipp av den fasen man egentlig er i.

- Solfaktor!

Når jeg spør Moore, som spiller en ond heks i filmen ”Seventh Son”, om hun har noen spesielle skjønnhetstips hun kan dele med oss, ler hun unnskyldende.

- Solfaktor. Det er i hvert fall sikkert. Jeg hadde en mor som var utrolig påpasselig med å holde oss unna solen da vi var yngre. Og selvfølgelig kjedelige ting som ernæring og trening.

Du kan se ”Seventh Son” på norske kinoer nå. Filmen ”Still Alice,” som Moore er nominert til Golden Globe for, har premiere 20. februar.

Kommentarer til denne saken