Gå til sidens hovedinnhold

Golf Digest konkurs

Etter halvannet års drift er den norske versjonen av golfmagasinet konkurs.

Det melder Golf.no.

Den norske utgaven av Golf Digest kom på gaten 19.april 2002, men før jul var det slutt for magasinet som var basert på et amerikansk konsept.

Bladet skal ha kjempet i motbakke siden starten, melder Golf.no.

Parhestene Pål Gleditsch og Tom Andersson, som blant annet gjorde en jobb for å friske opp Programbladet, har også vært leid inn for å få Golf Digest på skinner. Ifølge Golf.no ble det på det meste solgt 3000 eksemplarer av bladet, men med mange gratisabonnenter.

Golfsporten er i sterk medvind om dagen i Norge, med flere medieaktører som satser på en lukrativ målgruppe. Den største konkurrenten til Golf Digest var "Norsk Golf", som gis ut av Se og Hør Forlaget på vegne av Norsk Golfforbund. Det er et medlemsblad for forbundet.

I tillegg ble det introdusert et norsk golfblad på det norske markedet tidlig i 2003. "Golfposten" kom ut én gang i måneden fra mai til og med oktober i år og er å finne som gratisavis i eget avisstativ på over 100 golfklubber m/bane, samt i innendørs golfsentre.

Og på nettet finnes det masse annet gratis golfstoff både på Golf.no (sammenslåing av www.golfstep.com og www.golf.no i juni 2002, eid av Golf Axess ASA) og Golfsiden.com som driftes av Asbjørn Ramnefjell.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken