Google har i juli samlet noen av verdens rikeste og mektigste forretningsfolk på et sjarmerende hotell på den Italienske øya Sicilia.

Det hele er en konferanse som har fått navnet «The Camp».

Den amerikanske søkemotorgiganten samler sammen aksjonærer, investorer og toppledere, som alle er invitert med familie, skriver The New York Times.

På agendaen har man alt fra diskusjoner om globale spørsmål, til avslapning ved Middelhavet.

Google nekter å si noe om arrangementet på en eksklusive italienske øya. Nettavisen har fått bekreftelse fra Sciacca Verdura Resort på Sicilia om at det er her konferansen avholdes.

Hotellet har et eget bygg kun for forretningsmøter og det er hele ti møterom i bygget. Rommene skal være fullt utstyrt med det nyeste innen audiovisuell teknologi, og kan konfigureres etter behov. Derfor er dette et perfekt møtested for å diskutere globale spørsmål.

- Jeg er glad for at Google har valgt vår by for dette møtet, men det er synd at alt skal være hemmelig, sier Peppe Alfano, eier av hotellet, til den italienske avisen Palermo Repubblica.

Det er vanskelig å si noe om gjestelisten, men mange kjendiser har blitt observert rundt om i byen. Og det er ikke hvem som helst, det er verdenseliten som nå samles. Flere av verdens rikeste mennesker er nå samlet sammen på den sjarmerende øya for å diskutere og ta det med ro ved Middelhavet sammen.

De to grunnleggerne av søkemotoren, Larry Page og Sergey Brin, har blitt observert i byen. Page er god for cirka 216 milliarder kroner og Brin kommer rett bak, og er god for 215 milliarder kroner.

I tillegg har flere kilder opplyst til Palermo Repubblica at de har sett Microsoft grunnleggeren, Bill Gates i gatene. Gates er verdens rikeste mann og er god for omkring 425 milliarder norske kroner.

Andre deltakere er administrerende direktør i Tesla Motors og SpaceX, som er god for 62 milliarder kroner,

Arianna Huffington meldte sin ankomst til Sicilia via Twitter. Senere har også lagt ut bilder fra turen, hvor to av bildene er med hennes barn. Mens et er tatt fra en trolig hotellbalkong.

Huffington er sjefredaktør i Huffington Post, og er god for cirka 327 millioner kroner.

Dette er bare noen av Googles mange gjester.

HTML EMBED