Gå til sidens hovedinnhold

Google Hværsågod

Elias Kai har skrevet doktorgradsoppgave om hvordan vi søker informasjon på nettet. Hva tror du han kalte sønnen?

I går kunne vi lese om Espen Thoresen Hværsaagod, som nå har skiftet navn til Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha. Men han er på langt nær den eneste som er kreativ i navnevalget.

Søkt navn
Svenske Elias Kai er vel litt over gjennomsnittet interessert i søkemotorer. Ikke bare på fritida, men også på arbeid. Etter å ha fullført arbeidet med sin doktorgrad i hvordan svensker søker informasjon på nettet, fikk han og kona Carol for fem uker siden en liten sønn. Navnet ga seg enkelt: Oliver Christian Google Kai.

- Det er hans tredje navn, men alle mine venner kaller han Google - og det gjør i grunnen vi også. Jeg måtte selvsagt ta en diskusjon med fruen på navnet, men hun liker det også, sier Elias.

Blogger
Lille Google har selvsagt allerede fått sin egen hjemmeside med blogg, der det blant annet ligger lykkeønskninger fra søkefirmaet med samme navn.

- Vi har allerede fått spørsmål om neste barn skal hete Yahoo hvis det blir en gutt, eller Altavista om det blir en jente, men det er det ingen sjans for. Kanskje blir det Giggol, Gaggol eller Boogol, sier faren.

Han sverger med andre ord til Google.

Her er Googles blogg!

Her er Googles hjemmeside!

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre