HTML EMBED

Det er så primitivt at det nesten gjør vondt, skriver den danske avisen Ekstra Bladet om «oppdagelsen» som nå går den vestlige verden rundt. Men samtidig er det vanskelig å ikke trekke på smilebåndet.

Det var nettsiden Buzzfeed som først rapporterte om kjempepenisen, og så ble det fart i sakene da den kjente bloggen Gizmodo plukket det opp.

Og nyheten? Vel, noen australske skøyere har sneket seg bort til kamerabilen Google bruker for å knipse bilder til Google Street View, og tegnet en penis på kameralinsa montert på taket. Resultatet er at en gigantisk penis dukker opp på himmelhvelvingen rundt om i Australia.

Du kan selv lete litt i toppen av denne artikkelen, hvor du befinner deg på Sparrowhawk Road noe sør for Melbourne.

- Jeg lurer på hvor lang tid det tok før sjåføren oppdaget han slepte en penis rundt hele Australia. Og hvor lang tid det tar før Google skifter ut bildene, skriver kommentatoren på Gizmodo.

Muligens lar Google rampestreken bare være. Det kan jo bare være en uskyldig kaktus ...

HTML EMBED

Det er langt fra første gang folk har tullet med Googles utsendinger, og du finner hundrevis av morsomme bilder på nett. Et av de mest populære er av de to damene som flashet brystene i Homewood, Illinois i USA.

Men også her i Norge har Street View-bilene fanget opp et og annet severdig. Da Google fotograferte Bergen på gateplan var det spesielt to menn som fikk mye oppmerksomhet for sitt pek.

De hadde dratt på seg dykkerdraktene sine, og stormet etter Google-bilen i Rugdeveien.

Ikke langt unna froskemennene, knipset Google også en kvinne som var ute og trillet en barnevogn. Ikke så spesielt i seg selv, men det var ikke barn hun trillet på. Oppi vogna sitter det en hund og slapper av.