Gå til sidens hovedinnhold

Gir mer helvete enn håp

Kroken på døra for de fleste av stjernekokkens restaurantprosjekter.

(SIDE2): Gordon Ramsay er kjent for å kjefte og smelle og til tider gå langt over streken når han herser med restauranteiere og kokker. Men å være stor i kjeften hjelper tydeligvis ikke så mye som m an kan få inntrykk av på TV-skjermen.

Åtte av 13
Over halvparten av restaurantene Ramsay sverget på å redde i den amerikanske serien av «Kitchen Nightmares» har gått konkurs, til tross for at Ramsay svingte pisk og tryllestav for å gjøre stedene velsmakende og innbydende.

Av de 13 restaurantene han besøkte og gjorde store forandringer på i løpet av de to første sesongene, er det bare fem som fremdeles eksisterer, melder Splash.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

- Drittslenger
Og ikke alle er like begeistret for hva den skotske kokken gjorde.

Dave Leonard ved «Black Pearl» i Chelsea, New York, kaller Ramsay for en «drittslengende tepose». En måned etter at episoden der «Black Pearl» fikk en overhaling, stengte stedet.

I en e-post som senere dukket opp på en matblogg, skriver Leonard:

- Vi skulle ha tatt en side i historien, gjort opprør og sendt han blodig tilbake til Kong George, snerrer Leonard.

- Ikke håp
Men ikke alle skylder på Ramsays inntreden som årsak for at de må stenge. Chris Posner, eieren av «Hannah & Mason's», sier han er skuffet over Ramsay-effekten, men at stedet trolig måtte ha stengt uansett.

Ramsay selv sier at noen av spisestedene var uten håp uansett hva han hadde gjort for å forsøke å redde dem.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar