Gå til sidens hovedinnhold

Dette gleder vi oss til

Gossip Girl er endelig tilbake på skjermen. NB: Spoiler!

(SIDE2): Mange har sett med forventing fram mot sesong fem av den populære ungdomsserien Gossip Girl. Nå er ventetiden endelig over.

Etter en lengre pause har programmet premiere på FEM torsdag, men de mest ivrige TV-titterne har nok allerede en ganske klar oppfatning av hva vi har i vente. Programmet er for øyeblikket å finne på amerikanske TV-skjermer og både bilder og informasjon om sesong fem har lenge vært tilgjengelig på internett.

Det er ikke rent lite som skjer i Gossip Girl denne sesongen og det er mye å glede seg til nå som serien igjen er klar for norske TV-skjermer.

Bryllup
I sesong fire forlovet Blair Waldorf seg med prinsen Louis fra Monaco, men usikkerheten har vært stor om hvorvidt det ville gå mot kongelig bryllup eller ikke. Ifølge bilder fra sesong fem av serien går det mot bryllup, men det er også tydelig at alt ikke går helt som planlagt.

I bildeserien ser vi Blair kaste fra seg brudebuketten og løpe mot en bil merket «Just married». Med et fortvilet uttrykk i ansiktet ser det ut som om Blair ikke helt vet hva hun skal gjøre, men hvorfor hun har det slik er usikkert.

SE BILDER HER:(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

4711

Barn
Det er duket for minst en ny graviditet i sesong fem av Gossip Girl. Side2 ønsker ikke å avsløre hvem som har havnet i mer eller mindre lykkelige omstendigheter, men det er tydelig at det er duket for en stor porsjon dramatikk og forviklinger rundt dette tema.

Endring i rollelisten
Nyheten om at Taylor Momsen ikke ville ha en så fremtredene rolle i sesong fem av serien kom tidlig. Den frittalende rockejenta, som spiller Jenny Humphrey, skal i sesong fem ikke ha noen fast posisjon på castinglisten og det samme gjelder for Jessica Szohr som spiller Vanessa Abrams.

Ellers kan det nevens at det blir et gjensyn med Michelle Trachtenberg, som spiller Georgina Sparks, og at Kaylee Defer som spiller Serena van de Woodsens søskenbarn vil få en fast plass på rollelista.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Nye intriger
Det ble tidlig klart at Elizabeth Hurley ville gjøre sitt inntog i Gossip Girl, og at hun mest sannsynlig ville ha en romanse med en av deltakerne, nærmere bestemt Nate Archibald som spilles av Chase Crawford.

Crawfords rollefigur har også tidligere har rotet rundt med eldre kvinner, så det kommer ikke akkurat som noen overraskelse at han nå kobles til Hurleys mye eldre rollefigur.

Men det skal visstnok ikke bare være Nate som blir påvirket av vakre Payne.

Produsentene av «Gossip Girl» har nemlig også gått ut og fortalt at Hurleys rollefigur vil reflektere på flere av de andre rollene, inkludert Gossip Girl selv, så her er det utvilsomt duket for nye intriger og forviklinger.

SE BILDER HER:(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

4403

Ny innspilling i gang?
Det kan også nevnes at det er mye som tyder på at sesong seks av serien er under innspilling da Blake Lively ble nylig observert i rollen som Blair Waldorf i New York.

«Gossip Girl» har premiere på FEM torsdag kl. 20:30.

Kommentarer til denne saken